Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire gáz hogy a tãrsada...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gáz hogy a tãrsadalom szerint csúnya nők is lecarnak?

Figyelt kérdés
Pl,telt(túlzottan)gyerekét egyedül nevelő,kevés önbizalommal rendelkező,nem túl okos,nem nagy képű,egyszerű nők
okt. 7. 19:47
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Mert te mit tudtál felmutatni azon kívül hogy folyamatosan csak negatív színben tüntetted fel a férfiakat? Nekem az nem számít nőnek aki ilyen beszükűlt látással képes nézni a másik nemet. Én is csalódtam már sokszor nőkben mégse hordom el az összeset és irkálok róluk állandóan negatív dolgokat. Ezért kislányozlak le mert egy érett nő nem ilyen szánalmas módon gondolkozik a férfiakról.De úgy látom nem én vagyok az egyetlen aki nem ért egyet a kommunikációddal:).
okt. 7. 21:38
 22/46 anonim ***** válasza:
0%

#19 "Kérdezzünk meg nőket, hogy szerintük milyen az átlagos férfi."

Az átlagos férfi életképtelen és lúzer. Mindenért sajnáltatja magát, felelősséget semmiért nem vállal, mindig mindenért másokat hibáztat.

"Tanult ember vagyok, normális állással, megtakarításokkal. Szerinted mégis hány nőt érdekeltem már pl. társkeresőkön?"

Nekem a kedves, jólelkű, intelligens férfiak jönnek be. Jólelkű alatt értsd azt is, hogy nem akar kinyírni, ha szakítok vele. Mert sajnos el tud múlni a szerelem és erről én nem tehetek. De ettől még nem szeretném agyonszurkálva bevégezni az életemet.

"a valós életkoromnál fiatalabbnak szoktak gondolni" - ez mondjuk lehet, hogy pont nem előnyös.

"Sok férfi már inkább egyedül tervezi a jövőjét, és nem foglalkozik a nőkkel, mert hányingere van attól, ami a mai világban zajlik, és nem is akar felesleges köröket lefutni az újra és újra céltalanná váló ismerkedésekkel." - jó, semmi gond nincs ezzel.

okt. 7. 21:39
 23/46 anonim ***** válasza:
0%
#21 Nem elegáns kérdéssel válaszolni a kérdéseimre úgy, hogy közben nem válaszolsz rájuk. Válaszolok a kérdéseidre, amint te is válaszoltál az enyémekre. Vagy játszhatok én is ugyanilyen értelmetlen bullshit-visszakérdezősdit, csak én ezt értelmetlennek tartom.
okt. 7. 21:44
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Zseniális egyébként hogy ez a magát nőnek gondoló emberke áll le mindenkivel vitatkozni és az "érvek" abban merülnek ki hogy állandóan csak szidja és negatív fényben próbálja feltűntetni az összes férfit. Egy válaszában nem mondta még hogy létezik más tábor is, ő minden férfit egy kalap alá vesz, minden férfi szerinte erőszakos, lúzer, kisfiú, buta, éretlen és sose fogja kinőni ezeket. De amikor visszafelé kapja a kritikát egyből az áldozat szerepbe teszi magát és jönnek egy nagy szövegek hogy vele csak személyeskednek és rendes érvel nem tudnak jönni. :D
okt. 7. 21:45
 25/46 anonim ***** válasza:
0%

#24 Általánosságban beszéltem. Sehol nem mondtam, hogy "minden férfi" ilyen vagy olyan. A csávók (általánosságban!) előszeretettel mondogatják a nőalázó beszólásaik után, hogy "akinek nem inge" - bezzeg magukra ezt már nem tudják értelmezni (még mindig általánosságban!).

És nyugodtan beszélhetsz hozzám, nem kell a nagyközönséghez rohannod együttérző támogatásért. Vállald nyugodtan a konfliktusodat velem. Megvívhatod velem egyedül is a harcodat. Mert képes vagy rá egyedül is, ugye? Vagy ide kell még csődítened egy csomó embert, hogy közös erővel lenyomjatok?

okt. 7. 21:52
 26/46 A kérdező kommentje:
25,mibajod,?mi bánt?
okt. 7. 21:55
 27/46 anonim ***** válasza:
0%
#26 Jelenleg a kérdéseimre válaszadás helyetti sértődött visszakérdezgetések bántanak. Köszönöm kérdésed. Meg az, hogy időt pocsékolok erre. Mert teljesen felesleges.
okt. 7. 21:59
 28/46 anonim ***** válasza:
53%
Nem velem van a probléma amikor már rajtam kívűl más se érti hogy mégis mi a fene bajod van.Aki meg nem reagált érdemben a válaszaimra az te voltál már az eleje óta,csak azt mantrázod hogy épp mi bajod van a férfiakkal,mindegyikre ráhúzod a gondolataid,nem kell itt előadni hogy nem így van,nagyon gáz vagy.Bővebben meg azért nem megyek bele mert veled nem lehet vitázni,nem vagy rá alkalmas,csak a elvakult véleményed mondod újra és újra,egy értelmes érvet nem tudtál felhozni amire azt mondanám hogy bármi igazság tartalma lenne.
okt. 7. 22:11
 29/46 anonim ***** válasza:
64%

Már egyszer idéztem ezt a mondatot, de megteszem még egyszer:

"Az a legnagyobb gond a férfiakkal, hogy nem tudnak felnőni: felnőtt testbe zárt kisgyerekek maradnak akár életük végéig is és nem értik, hogy miért nem kellenek senkinek."

Semmi mentség nincs arra, ha valaki ilyet leír.

Az szerintem nem állja itt meg a helyét, hogy jajjj, te nem az összes férfira írtad. Úgy fogalmaztál, hogy "a férfiakkal".

Ha valaki valami ezzel egyenértékűt fogalmaz meg "a nőkre", az széjjel van szedve nemcsak a nők, hanem a normális férfiak által is.

Gondolom, ha leírom, hogy kikérem magamnak, hogy felnőtt testbe zárt kisgyerek lennék, és a boldogulásomhoz sz.art se tesznek hozzá a nők már nagyon régóta (utoljára is érdemben anyám tett, amikor még szükségem volt rá, de róla is elég hamar leszakadtam), én viszont annál többet tettem hozzá nők életéhez érdemileg, akkor megkapom, hogy lenézem a nőket ugye, és valami inceloid veszélyforrás vagyok.

okt. 7. 22:23
 30/46 anonim ***** válasza:
21%

"Ha valaki valami ezzel egyenértékűt fogalmaz meg "a nőkre", az széjjel van szedve nemcsak a nők, hanem a normális férfiak által is."

Ó, erről nagyon szívesen fogadnék internetes hivatkozásokat! :) Főleg ahol az ún. normális férfiak védik meg a nőket az ilyen állításokkal szemben! Szóval ha megint visszakérdeznél vagy visszaköpködnél nekem valamit, akkor kezdd a hozzászólásodat ezekkel a linkekkel! Nagyon szeretnék ilyen hozzászólásokat olvasni. Köszönöm.

"Gondolom, ha leírom, hogy kikérem magamnak, hogy felnőtt testbe zárt kisgyerek lennék, és a boldogulásomhoz sz.art se tesznek hozzá a nők már nagyon régóta (utoljára is érdemben anyám tett, amikor még szükségem volt rá, de róla is elég hamar leszakadtam), én viszont annál többet tettem hozzá nők életéhez érdemileg, akkor megkapom, hogy lenézem a nőket ugye, és valami inceloid veszélyforrás vagyok."

Nem. Csak magadra vetted az életképtelen, szerencsétlen, bántalmazó, felelősséget semmiért nem vállaló csávók ingét. Azért mert egy nő ki merte mondani, hogy a legtöbb faszi ilyen.

okt. 7. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!