Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz hogy a tãrsadalom szerint csúnya nők is lecarnak?
"Ó, erről nagyon szívesen fogadnék internetes hivatkozásokat! :)"
Pl. itt az oldalon én magam sokszor kiálltam az általánosítás ellen akkor is, ha nők voltak az áldozatai. Nem mindig voltam egyedül, volt, hogy csatlakoznak hozzám más férfiak is.
Majd keresek, csak a több 1000 válaszom között nem olyan könnyű megtalálni.
A "visszaköpködés" szó meg megint vicces, ugyanis én semmit se "köpködtem". Veled ellentétben ugye.
"Csak magadra vetted az életképtelen, szerencsétlen, bántalmazó, felelősséget semmiért nem vállaló csávók ingét. Azért mert egy nő ki merte mondani, hogy a legtöbb faszi ilyen."
Nem, a faszik nagyobbik része nem ilyen.
Azt illene definiálni először is, hogy mit jelent a "szerencsétlen" és az "életképtelen". Úgy könnyebb válaszolni, ha tudjuk, nálad mit jelent.
A nők pedig semmivel se jobbak egyébként életben való boldogulás vagy ész terén. Az, hogy ki milyen képességű, nem az emberek nemétől függ.
Arról, hogy mennyi bántalmazás történik, vannak konkrét számadatok.
Több nőt bántalmaznak férfiak, mint férfiak nőt, az tény.
De nem mondható el, hogy a férfiak többsége bántalmazó lenne, és az sem, hogy az olyan esetek száma csupán marginális lenne, amikor a nő a bántalmazó.
Párkapcsolaton belüli bántalmazás (ez magában foglalja a fizikai és a pszichológiai bántalmazást, szexuális erőszakot és a zaklatást is) férfiak és nők körében közel azonos, összesen a populáció 1/3-át érinti. Ami elég sok, de nem a többség.
Súlyos fizikai erőszak pedig a nőknek sajnos érinti kb. a 25%-át, míg a férfiaknak a 14%-át.
Ez még mindig túl sok sajnos, de nem a többség.
Az is tény, amit mutattak és megerősítettek, hogy az olyan esetek, amikor a férfi az áldozat, ritkábban kerül bejelentésre.
A lényeg, hogy mindkét nemből kikerülhetnek a bántalmazás áldozatai, de a populáció nagyobbik része se nem elkövető, se nem áldozat.
38
Normális hozzászólásokra, érvekre nem vagy képes reagálni, látom.
Pont a kérdező a szinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!