Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint a társkeresésben sikertelen férfiak lúzerek, a szingli nők meg áldozatok?
#17...."Neked nőként mi nem jön be a szexben? Nem élvezed?"
De nagyon is, de csak azt, ahogy én akarom. Már nem tudom többé eljátszani azt, hogy olyanhoz is kedvem van, amihez nincs."
És te hogyan akarod, hogyan élvezed a szexet? Írd le kíváncsi vagyok. Anonim oldal, nem tudjuk ki vagy
Itt gyakorin én is látom ezt a fajta mentalitást, hogy férfi ha sikertelen akkor lúzer és csak ő tehet erről, ha viszont nő sikertelen akkor az biztosan nem az ő hibája.
Illetve valaki írta, hogy ha férfiként nincs nője valakinek akkor azt megbélyegzik, az hatalmas presztízs veszteség és ezzel is egyetértek, annyival kiegészíteném, hogy nem feltétlen az a baj ha nincs nőd éppen, hanem ha nem dugtál meg "eleget". Szóval ez ilyen fura verseny, hogy ki dugta meg a több nőt, teljesen mindegy, hogy azok a nők egyébként milyenek. Van egy haverom aki tipikusan ilyen, hogy neki ez adja az önigazolást, hogy amúgy olyan nőkkel is összejön csak kurogatni, akik totál taszítják de számára elképzelhetetlen hogy kihagyjon egyetlen lehetőséget is. Mondjuk az is vicces amikor csak kamuzik ezekről a dolgokról, mintha bárki számára menő lenne, hogy ronda, igénytelen nőket dugott meg...
Én nem gondolom ezt, mert
1. Minden eset más. Olyan nincs, hogy "a férfiak" és "a nők"
2. Olyan sincsen, hogy valaki csak és kizárólag a körülmények áldozata és csak és kizárólag rajta kívülálló okok tehetnek arról, hogy nem talál párt. Olyan nincs, hogy csak a rondaság, csak a sötétebb bőr, csak hogy nem gazdag családba született...
mindig van a háttérben vmi belül. Az más kérdés, hogy ezek közül egy-két dolgot a társadalom pinnyogás nélkül elfogad, vagy sajnálkozik, hogy "hát igen, így tényleg nehéz" pl. speciális vallása van, gyereke van, faluban akar lakni (és ott nincs túl nagy merítése)... megint más tulajdonságok, döntések meg olyanok, amik miatt "trendi" fikázni másokat (pl. hipergámia, egybitesség, kínos ismerkedési módok). És akkor még van pár dolog, ami nem is annyira észrevehető mindig, de bizony lehet hatással az ismerkedésre, ilyen pl. az introvertáltság, a szorongás, a próbálkozás hiánya.
3. Azért, amikor az itt fröcsögő típusú férfiakat "tesszük helyre", az a) nem minden férfire vonatkozik, mert nem minden férfi viselkedik így b) ott ált. kibukik, hogy mi az oka... és nem, nemcsak az, hogy nem nyert a genetikai lottón meg hogy a nőknek túl nagyok az elvárásaik magukhoz képest... hanem pl. hímsovinizmus, bunkó megnyilvánulások és viselkedések, a nők tárgyiasítása, dühkezelési problémák (mert pl. értelmes ember szerint opció tényleg a szexújeraelosztás, ahol rákényszerítenek nőket arra, hogy olyan férfiakkal szexeljenek, akiktől irtóznak?
#24..."Nem is fogom... Nem fontos, mert nem csinálom meg. Mivel vagy előrébb, ha tudod?"
A szopást nem csinálod meg a pasiknak? Vagy a szájba élvezést? Azért vagyok előrébb, mert szélesítem a tudásomat mit nem szeretnek a nők a szexben. Neked mi bajod származna ha itt elmondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!