Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint a társkeresésben sikertelen férfiak lúzerek, a szingli nők meg áldozatok?
Aki lúzer, az lúzer, ha férfi, ha nő.
N
#10 "Sok dolog nem jön be a szexben, és elfogadtam, hogy fura vagyok"
Neked nőként mi nem jön be a szexben? Nem élvezed?
#11 ...."A szingli nők sokaszor tök jól elvannak egyedül."
A vibrátor, műpénisz helyettesíti a férfit?
14
Nagy részüket túl is szárnyalja, ami azt illeti. És akkor van az a néhány... Nekem pont szerencsém volt, de elnézve a legtöbb kapcsolatot, hát inkább a vibrátorom, mint azok a nagyra nőtt csecsemők.
"Neked nőként mi nem jön be a szexben? Nem élvezed?"
De nagyon is, de csak azt, ahogy én akarom. Már nem tudom többé eljátszani azt, hogy olyanhoz is kedvem van, amihez nincs.
"A vibrátor, műpénisz helyettesíti a férfit?"
Miért kéne helyettesíteni a férfit? Nem alap a párkapcsolat. Az egyedüllét az alap.
Hát pedig nagyon egyszerű a matek. Minden kicsit is vállalható (nem a 10/10-es fotomodellre gondolok, hanem a nem igénytelen, nem túlsúlyos, nem kismamapocakos, nem fogatlan és/vagy rohadó fogú stb.) pasira minimum 3 csinos és igényes nő jut. Ez nem az én nemreprezantatív felmérésem, hanem tény. Ettől még nem lesz áldozat egy nő, csak nem fog az igénytelenek közül választani, és ha van egy csepp önbecsülése, szerető sem lesz.
Ugyanakkor ott van az a tény is, hogy van a férfiaknak egy rétege, amelyik sír-rí, hogy jaj, nem jön össze neki jó csaj, aztán ha véletlen mégis mázlija van, és összejön, akkor pár hónap múlva meg azért kapálózik, hogy jaj, hova lett a függetlensége, meg így lemarad a többi jó csajról.
lássunk akkor egy-egy példát azokból a gyakoris kérdésekből, ahol arról van szó, hogy az illető egyedül van
férfi kérdése
"miért csak a negyvennyolcas bicepszű, hót hülye, drogárus loser kell a nőknek? oké, nincs audim, bicajom van, de shimano váltós, csak a beszerelése volt 78ezer????????? én vidám vok, tréfás, anyám szerint helyes, van saját albérletem, amit nagybátyámmal bérlünk, nagybátyám biszex, néha simogatja a kukim, de már ez is baly a nőknek???????????????? minimum elvárásom, hogy imádja az anált, és le is nyelje, TISZTELJEN. komolyan nincs egy normális nő sehól???????????????????"
(minden hozzászólásra úgy reagál, mintha magában beszélne, és már teljesen megőrült volna, néha ijesztően követhetetlen, ember szinte megsajnálja)
női kérdés
"miért mindig csak a perverz, aberrált, pszichopata elmebetegek találnak meg? tényleg azt hiszi a loser, hogy csak mert lefeküdtem vele egyszer, már másodszorra végignézem ahogy beöntést csinál magának? :DDDDDDDDDDDDD SZÁNALMASAK VAGYTOK HHAHAHAHAHHAA hol vannak az iGaZi FéRfIaK???????? akik kifizetik a válásom perköltségét, és minimum 198 centire nőttek???? mit gondolt a 144 centis törpe a múltkor is, HAHAHAHAHAH. éppen szoptam, és mondta, hogy nyeljem le, és én csak RÖHÖGTEM RAJTA, AHOGY RAJTATOK IS CSAK RÖHÖGNI TUDOK :DDDDDDDDDDDDDDDD uraim!!! MŰVELTSÉG ALAP!!!!!!!"
(minden hozzászólásra adott válasza tartalmazza, az incel/sajnállak/szűz/igénytelen szavakat, és nagyon szeret egy anonim fórumon moderátoroknak jelentgetni, mert bosszút akar, igazságot akar)
mindenki eldöntheti, hogy mi is lehet a probléma velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!