Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírom lenn, kb. mit értek "normális, átlagos nő" alatt. Szerintetek mennyire nehéz normális, átlagos nőt találni? Tehát pl. férfiak a ti nőtökre igaz? Nők, ti ilyenek vagytok?
- viszonylag egészséges fizikailag és mentálisan is
- nem zárkózik el a házasságtól és egy gyerek vállalásától
- felvesz néha valami szexi cuccot, alkalomból valami csinosat, szépet
- hosszúra növeszti a haját
- használ ízléses parfümöt
- van valami olyan munkája, amit nem utál
- lehet vele intelligens módon beszélgetni
- fejlődőképes, önmagától, nem noszogatásra, és nyitott a modern dolgokra, megközelítésre, a legfrissebb kutatások nyomán
- nem disznóólban szeret lakni
- az otthoni zsúfoltságot nem szereti, inkább minimalista, de nem extrémen, csak annyira, hogy nem szeret halmozni
- a múltja vagy rendezett, vagy ha önhibáján kívül problémás, akkor azt már megemésztette, vagy folyamatában van
- foglalkozik az egészségmegőrzéssel, pl. hogy mit eszik, mennyit mozog, alszik, stresszkezelés
- nem jár heti rendszerességgel vallási gyűlésre
- nem ragaszkodik a városi élethez annyira, hogy bármi áron városban
Most így hirtelen ezek, de tuti később még jut eszembe.
A nagy része igaz rám, de van egy betegségem, ami egyszerű gyógyszerrel kezelhető, nem is látszik, de velem marad örökre. Szép is lett volna, ha a férjem emiatt dobott volna. A másik meg a város. Olyan munkám van, amit szeretek, de csak Budapesten elérhető. Agglomerációba szeretnék költözni, de semmi olyan helyre, ahonnan 45 perc alatt nem vagyok Pesten. Szerintem túl specifikusak az elvárások, ezzel nagyon leszűkíted a kört.
A másik meg, hogy te mit tudsz nyújtani, ha már az elvárások ilyen magasak?
"nem ragaszkodik a városi élethez annyira, hogy bármi áron városban"
Na itt elbuktam.
Ez eléggé ízlés kérdése:
- viszonylag egészséges fizikailag és mentálisan is
Ez eddig ok, bár attól függ.
- nem zárkózik el a házasságtól és egy gyerek vállalásától
Én nem akarok házasodni, és gyereket sem feltétlenül szeretnék
- felvesz néha valami szexi cuccot, alkalomból valami csinosat, szépet
Azt vegyen fel, amit szeretne, soha nem szólnék bele, semmi közöm hozzá. A feltűnően ízléstelen stílust nem szeretem, az igaz.
- hosszúra növeszti a haját
Szeretem a rövid hajat is.
- használ ízléses parfümöt
Nem szeretem a parfümöt, preferálom, ha nem használ.
- van valami olyan munkája, amit nem utál
Ha van olyan munkája, amit nem utál, akkor szerencsés, de ha utálja, az sem baj. Én utálok minden munkát amit el tudok vállalni.
- lehet vele intelligens módon beszélgetni
Ez nem tudom mit jelent.
- fejlődőképes, önmagától, nem noszogatásra, és nyitott a modern dolgokra, megközelítésre, a legfrissebb kutatások nyomán
Nem hiszem, hogy nagy hasznom lenne bárkinek a legfrissebb kutatásokból, a kutatókon kívül, akiket ezért fizetnek.
- nem disznóólban szeret lakni
Én rendetlen vagyok, és szívesen segítenék kitakarítani egy disznóólat, ha cserébe nekem is segít.
- az otthoni zsúfoltságot nem szereti, inkább minimalista, de nem extrémen, csak annyira, hogy nem szeret halmozni
Kit érdekel? Most komolyan...
- a múltja vagy rendezett, vagy ha önhibáján kívül problémás, akkor azt már megemésztette, vagy folyamatában van
Kit érdekel a múltja? Mi az hogy rendezett és mi közöm hozzá?
- foglalkozik az egészségmegőrzéssel, pl. hogy mit eszik, mennyit mozog, alszik, stresszkezelés
Igazából még a dohányzást is el tudnám fogadni, bár valószínűleg kritizálnám, és baszogatnám, hogy le kéne szokni.
- nem jár heti rendszerességgel vallási gyűlésre
Engem nem zavar, ha vallásos, igaz én nem vagyok, és egy vallásos nőnek nem biztos, hogy tetszenék. Az összkép fontosabb számomra.
- nem ragaszkodik a városi élethez annyira, hogy bármi áron városban
Megérteném, ha ragaszkodna a városihoz, főleg hogy csomó minden csak ott érhető el.
Köszi a válaszokat, egy kicsit reagálok.
Direkt nem írtam, hogy makk egészséges legyen, úgy fogalmaztam viszonylag. Pl. aki írta gyógyszerrel könnyen kezelhető, de vele marad a betegség, az nálam már a viszonylag egészséges kategória, hisz a hétköznapokban egészséges emberként tud funkcionálni.
Akik rajtam kérték számon, én mit teszek le az asztalra, természetesen jogos kérdés lenne attól a nőtől, akivel ismerkedek. Ha elégedetlen velem, akkor úgyse áll le velem.
Meg akik írták, túl merev a jellemzés, az is igaz így visszaolvasva. De természetesen nem ilyen mereven kezelném, csak leírtam milyen az ideális nő számomra - amit amúgy szintén sokan kiemeltek, hogy ez az én ideálom preferenciám. Valóban az. Ha valakibe beleszeretnék, nem érdekelne, hogy pl. nem hosszú a haja, meg nem használ parfümöt. Mindenesetre ha kérdezné a véleményem, mondanám hogy örülnék ha megnövesztené a haját, a parfümöt illetően meg elmennék vele egy Douglasba vagy Müllerbe párszor, amíg nem talál egy olyan illatot, ami kedvére való, és megvenném neki ajándékba.
Egy valaki betámadt azzal, nehogy már a férfi mondja meg, mit vesz fel a nő. Természetesen nem, hanem annak örülnék, ha magától lenne benne ennyi, hogy legalább időnként kicsípi magát magához képest, mert fontos neki, hogy ilyen módon is nőnek, nőiesnek érezze magát, és hogy ezzel kedveskedjen szíve választottjának, nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!