Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet egy normális,átlagos bi férfi barátot találni tartósabb haverságra ?
Két éve próbálok megismerkedni egy olyan értelmes, egészséges és megbízható bi férfivel, aki tartós haverságot keres.
Tízből kilenc férfi női ruhában illegne, vagy ki kellene kötözni,vagy levizelni,vagy egyoldalúan dominálni felette,vagy különféle erőszakos és undorító szerepjátékban akarnak részt venni.
Lehet akkor én vagyok a perverz, mert egyik ilyen dolog sem érdekel.És még, ami világbotrány, nem vagyok kövér, nem vagyok öreg és dzsungelszőrös sem...
Hihetetlen, hogy egyébként értelmes, jó kinézetű fiatal férfiaknak ilyen igényei vannak....csak arra lennék kíváncsi, mit kompenzálnak a sok megalázkodással, erőszakigénnyel...
Mindenki, akinek más vágya mint neked, az nem értelmes, lenézed az igényeiket.
Ilyen hozzáállással miért akarna veled bárki is lenni?
Fejlődj személyiségben és akkor majd találsz.
Hasonló az én sorsom is,mint a kérdezőjé...
Lehetetlen találni valakit. Valami mindig akadály.
De jó lenne egy ilyen barát, Pestről. Aki barát is,lehetne ide -oda jönni és nem alkalmizgat.
Ha valaki ilyen, akkor privátban elér és megköszönöm !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!