Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 centis 30+ férfi hogyan kaphat csinos nőt ha nem úgy néz ki ahogy a mai nők elvárják?
Valószínűleg te is kevered a dolgokat. Attól, hogy milliós fizetésem van és van egy komolyabb autó alattam még nem kapok meg olyan nőt aki szép és csinos, mellette pedig szeret vagy jól színleli. Olcsó nőket megkaphatnék így de azok irrelevánsak számomra, kell az, hogy jól játssza a szerepét, az pedig még nem ez a kategória, oda milliárdos szint kell.
Korábban is megmondtam, hogy sok itteni nővel ellentétben én nem ezen az oldalon élek.
12
Oké, tehát a világ nem úgy működik, ahogy elképzelted. Üdv a valóságban.
"Attól, hogy milliós fizetésem van és van egy komolyabb autó alattam még nem kapok meg olyan nőt aki szép és csinos, mellette pedig szeret vagy jól színleli. "
Pedig itt mindig ezt hangoztatjátok hogy elég a lóvét virítani, meg a bankkártyáta izgulnak a nők. Na hol van akkor ez a híres logika? Akkor ez mégsem lesz elég, itt a válasz.
Egy prostihoz elég 20 ezer forint, egy olcsó aranyásóhoz pár millió forint, de egy olyan szép és csinos nőhöz aki teljesen megtudja adni a barátnőfeelinget ahhoz több 100 millió forint szükséges.
Aki árucikknek tekinti a nőt, az fizesse meg az árát. Olyan a világon nincs, hogy adható-vehető tárgyként tekintek a nőkre, de azért elvárom, hogy a semmire velem legyenek.
Ha prostit akarsz, fizesd meg!
Minden szép és csinos nőn ott van az árcédula tévedés ne essen. A csúnya és átlagos nők akik itt kommentelnek azok általában nem értik ezt meg.
19
Ok, akkor fizesd meg, ami azon az árcédulán van. Nekem mindegy, milyen tévképzetekben élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!