Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon csúnya férfiak a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya férfiak a sok csalódás miatt ti is így reagálnátok ha egy csinos vonzó nő közeledne felétek?

Figyelt kérdés
Sajnos egy nagyon csúnyán férfi vagyok 40 éves vagyok és eddig csak egy fél éves kapcsolatom volt engeteg visszautasítást kaptam, mert rengeteg csalódás ért és most meglepetésemre egy nálam jóval jobb kategóriájú nő próbálkozik , viszont én teljesen beburkolóztam és elmenekülök a párkapcsolat elől pedig nyilván 40 évesen már vágynék egy stabil párkapcsolatra
szept. 24. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Adnék neki esélyt.
szept. 24. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Ha szorongó balf.sz akarsz maradni egész életedre akkor menekülj csak. Ha tököket is akarsz növeszteni akkor meg örülj a lehetőségnek és alaposan dugd meg a csajt pupák :)
szept. 24. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Fu ilyenkor kéne neki udvarolgatnia meg magához édesgetnie, megnyitnia, bizalmat ébresztenie benned, cukrosbácsit játszania, meg ezek, hogy kibontakozhass szépen lassan mint vmi kisvirág?

Ez komoly?

szept. 24. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"nálam jóval jobb kategóriájú nő próbálkozik"

Ami nem is biztos, lehet, hogy barátzónában vagy. Te hiszed azt, hogy probalkozik.

szept. 24. 23:29
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Lehet a pénzed kell neki. Én tuti offolnám.
szept. 25. 04:51
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon csúnya nő vagyok. Elképzelhetetlen a szitu, hogy egy nálam jóval jobb kategóriájú/helyes, vonzó férfi próbálkozzon, de ha megtörténne, én is hasonlóan reagálnék szerintem. Alap, hogy kamunak, valamiféle átverésnek tartanám, de ettől függetlenül is kivonnám magam a helyzetből, lezárnék, semleges maradnék. Szerintem ez természetes a mi esetünkben, még ha nem is "helyes" vagy nem célszerű egy kívülálló szemével nézve. Ezt csak az értheti és érezheti át, aki a mi cipőnkben járt egész eddigi életében.
szept. 25. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Én menekülnék, nem gondolnám komolynak a dolgot és 99%-ban nem is lenne az.

Az ilyen mindig gyanúra ad okot, hogy valaki(k) csak szórakozni akar(nak) és ez ilyen idióta átverés vagy pénzlehúzásra megy ki a dolog.

szept. 25. 10:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem hinném hogy egy jobb kategóriájú nő pusztán csak hobbiból szórakozik veled, én adnék esélyt a helyedben.

2. Ha elüldözöd, és tényleg nem lesz senki, akkor meg bánni fogod, hogy legalább megpróbálhattad volna.

3. Mi történhet? Ez egy lehetőség. Elutasít? Na és. Akkor is ugyanott vagy, mint eddig. Most legalább egy csinos nőre van esély.

Szerintem szedd össze az önbizalmad. Ha ő tényleg nyitott rád, akkor az legyen egy visszaigazolás, hogy igenis konkrét esélyed lehet, mivel ő rá a bizonyíték.

A félelmeidet próbáld meg ignorálni, és beszélgessetek. Egy kapcsolathoz sok dolognak kell stimmelni. Ha ő esélyt ad neked, akkor az egy jelzés, hogy nem a külső az első neki, hanem a belső. Másrészt ha annyira rossz lennél, akkor egyáltalán nem adott volna esélyt, tehát valahol mégis bejössz neki, csak te hiszed magadról, hogy nincs esélyed, vagy nem vagy vonzó.

szept. 25. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!