Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek nagy szoc.rendszereim igy neten ismerkedem. De hogy lesz igy párom ha halálra unom a csevegéseket?
Tiltogatom a sok szexakarót meg házas foglaltakat es maradnak a normálisak akikkel megy ez a milyen napod volt mit csinálsz szabadidődben hülyeség.
Néha szó van randikrol is de mivel ugyis messze van ill macerás igy annyira nem is ugrálok randikra.(mert ha járnánk még olyan se lenne hogy beugrik hozzám meloba vagy értem jön, vagy pl nyikkanok egyet és már at tud hozzám szaladni vagy én hozzá, és ahol már a találkozás is csak időpontegyeztetéses döcögés csak az ugy engem fel se villanyoz, es mindez ugy hogy maga a pasi se villanyoz fel mert unom a csetet idegenekkel.)
Macskás nő leszek? Kapáljam el magam?
Kellemetlen, hisz ő hív. Meg nem egy pasi(exem is)olyan volt hogy sértődik ha menni akarok pl már vacsizni vagy aludni vagy hív a főnök, a kapcsolatban ezekbol màr balhe is volt!es meg lett tiltva hogy letegyem, csak ő teheti le a telefont a hívás addig tart amig ő akarja(es hát ő a hívó fél), ha kinyontam màr dühömben, akkor meg amikor találkoztunk azt nem tettem zsebre amiket kaptam.
Es komolyan ez nemcsak exre hanem tarskeres vadidegenekre is jellemzo!!!!!!!
A legutolso beszélgetésem egy tarskeressel pont ilyen volt hogy nikor jeleztem hogy aludnék megsértődött! Bakker ezután nemhogy randi nem volt, de helyből le is tiltottam!
(Meg forditva ha en felhivok vkit en speciel mindig ügyekek arra hogy a másikat ne tartsam fel. Nálam ez alap minimum. Akár ha munkatarsam, hivatalt vagy barátokat, vagy ha van párom akkor ha őt hívom, vagy rojonok mama stb.
Gyorsan ledarálom mit akartam megkapom a válaszokat es csak akkor tartom a vonalat tovább, ha tudom hogy épp szófos.ása van a másiknak, ráér, meg nem teszi le azt a k.baszott telefont mert még mindig mondani akar vmit.
De alapvetoen célszeruen beszélek ha megbeszéltünk vmit azután szia es mindenki mehet tovább.)
Na ezért kellemetlen! Nincs nekem erőm jedvem idegenekkel vitatkozni, MAGYARÁZKODNI egy idegennek hogy mennék aludni! Semmi koze nincs is hozzá miért akarom letenni, normál esetben annyinak elégnek kéne lennie hogy most mentem tegyuk le szia.
De mindegyik beleképzel mást. Hogy nem akarok biztos vele beszélni meg minden sz.rt.
Meg nem egy körbomandotokban beszél mint kb anyám. Elmond vmit de ezt elmondja még 5féleképpen is. Ugyanazt ill önmagát ismétli. Ez a halálom is.
Bakker mikor korházban voltam es protokoll volt a covid teszt felvételnél ott nyúlkaltak az orromba közben az exem videocseten végignézte végigbeszéltük az egészet mikozben az ápoló az orromban turkál pálcával mert tilos letenni, mert kivek találkozok randizok ki van ott velem ha kinyomom es balhézik.
Az ápoló ott röhögte hogy videocsetelünk mikozben ő mintát vesz, johogy nem már műtét kozben is videozok🤣
Csak epp nekem marhára nem volt vicces már ezek..
Nekem is ez egy nagyon nyomós oka volt annak, hogy feladtam. Kín. Főleg amelyik még videochatelni is akar tényleg, mintha a fogamat húzták volna, hogy nekem ilyenekkel 'kell' b@szakodnom... Meg amikor jön a képkéregetés.
Nem mindenkinek való ez a műfaj. De élőben meg nincs hol. Senki nem jön oda, nem akarnak zaklatónak tűnni. Legfeljebb nézegetjük egymást, köszöngetünk, ha többször összefutunk, és ennyiben marad a dolog, egy mondatot nem préselnének ki magukból, amire reagálva aztán tovább lehetne fűzni.
Én emiatt ahogy töröltem magam társkeresőről, ebben az évben például egyáltalán nem is randiztam. Szexuális életet csak a tamponnal élek. És nem látni a kiutat ilyen élőben kezdeményezni nem merő vagy nem akaró férfiak mellett... De ezt a társkeresős vergődést akkor sem tudom újra elkezdeni.
"meg lett tiltva hogy letegyem, csak ő teheti le a telefont a hívás addig tart amig ő akarja"
Ki tilthat meg neked bármit? És ki akadályozhat meg abban, hogy aludj, vagy mást csinálj? Miért fogadod el ilyen emberek közeledését?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!