Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincsenek nagy szoc.rendszerei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincsenek nagy szoc.rendszereim igy neten ismerkedem. De hogy lesz igy párom ha halálra unom a csevegéseket?

Figyelt kérdés

Tiltogatom a sok szexakarót meg házas foglaltakat es maradnak a normálisak akikkel megy ez a milyen napod volt mit csinálsz szabadidődben hülyeség.

Néha szó van randikrol is de mivel ugyis messze van ill macerás igy annyira nem is ugrálok randikra.(mert ha járnánk még olyan se lenne hogy beugrik hozzám meloba vagy értem jön, vagy pl nyikkanok egyet és már at tud hozzám szaladni vagy én hozzá, és ahol már a találkozás is csak időpontegyeztetéses döcögés csak az ugy engem fel se villanyoz, es mindez ugy hogy maga a pasi se villanyoz fel mert unom a csetet idegenekkel.)

Macskás nő leszek? Kapáljam el magam?

#unalomcset
okt. 4. 17:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Csak a városodban/a közelben levőkkel foglalkozz. Aki tetszik, azzal nem kel sokat irogatni, jobb minél előbb találkozni. Persze előtte telefon és videó kell, hogy mégis legyen valami fogalmatok egymásról.
okt. 4. 18:01
 2/24 anonim ***** válasza:

1-es!

Jó lenne ha ez így működne!

okt. 4. 18:10
 3/24 A kérdező kommentje:

De aki a városomban is lakik az is lehet vagy 2 órára van busszalgyalogtevével akármivel.

Es soha nem lenne olyan se hogy uristen lehet nem zártam el a gázt, szaladj már be hozzám légyszi megnézni, míg melózom.

Vagy csak kifogások ezek bennem, már magam se tudom.

Csak kezdem rosszup érezni magam hogy virítok a társkeren, várnak ezek a na milyen napod volt meg mesél magárol tipusu üzik, kipréselek magamrol ezekre vmi kedveset meg visszakérdezek, es titkon örülök hogy nincsenek online, csak hogy hamarabb bezárhassam ezt a kínt.

Van aki napok óta akar videocsetet. Azzal talán ma összejön. Habár ez is nehezemre esik mert idegen..

Ránézésre soha semmilyen kémiát kötődést en semmit nem érzek.

De csetektől se.

Mintha csak vmi ai-kkql szórakoznék. Ahjoz képest meg még rondák is. Mert azért egy ai lehetne normális külsejű is, nem csak hogy talán még elmegy.

okt. 4. 18:13
 4/24 anonim ***** válasza:

Esetleg te is pedálozhatnál kicsit, nem elég ha nagy kegyesen visszaírogatsz a semmit mondó üzenetekre, majd visszakérdezel hogy "és te"?

Vagy akár ki is mozdulhatsz otthonról.

okt. 4. 18:21
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de annyira unott, besavanyodott a hozzáállásod, hogy szinte törvényszerűen nem fog összejönni semmi.

Nem azt mondom, hogy az online társkeresés a legegyszerűbb műfaj a világo , de azért ennyire nem kell tőle szenvedni.

Ha unod, nincs hozzá kedved, terhedre vannak az ott megismert emberek, akkor hagyd abba, mert csak az idődet vesztegeted.

okt. 4. 18:22
 6/24 A kérdező kommentje:

1.vagyok. azt el is felejtettem írni hogy a 2.exem akiről irtam en simán el is adtam🤣

Vannak pr.sti ismerőseim is lelkitárs is(aranyos normalis magyar csajok), egy rakat ügyfelet szereztem màr nekik azzal, hogy akik rámtapadnak szexre, hozzájuk irányítom át. Na köztük van ez az exem is. Szal a párjai kb ennyire érdeklik.

És ezzel jártam terveztem én az életem kvázi tinin.

okt. 4. 18:30
 7/24 A kérdező kommentje:
Ja masik kerdeshez ment volna ez a kommentem🤣
okt. 4. 18:34
 8/24 A kérdező kommentje:

5 de volt már az is hogy abbahagytam kiregiztem. Most regiztem vissza újult erővel..

4 én megerőltetem magam tényleg. Csak épp utálom hogy erőltetés. Komolyan nem annak örülök mikkr felnézek hogy juj írt Ő, hanem jesszus írtak nyögjek már vissza vmit.., mekkora makker hogy nincs online..gyors írok sorba mindenkinek es gyors be is zárom. Menekülök.

Olyan tré vagyok😭 hogy lesz így nekem bárkim is.

okt. 4. 18:37
 9/24 anonim ***** válasza:
Te is valami elb.szott hülye vagy! Olyan mintha szaporodnának ezen az oldalon a beteg elmék.
okt. 4. 18:40
 10/24 A kérdező kommentje:

Ja meg a videcsethez sincs kedvem se. Nem épp egy szerelmem hívna hanem egy noname idegen..mi a f.sznak videocseteljek vele.

Ezek vannak bennem :(

okt. 4. 18:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!