Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek nagy szoc.rendszereim igy neten ismerkedem. De hogy lesz igy párom ha halálra unom a csevegéseket?
Tiltogatom a sok szexakarót meg házas foglaltakat es maradnak a normálisak akikkel megy ez a milyen napod volt mit csinálsz szabadidődben hülyeség.
Néha szó van randikrol is de mivel ugyis messze van ill macerás igy annyira nem is ugrálok randikra.(mert ha járnánk még olyan se lenne hogy beugrik hozzám meloba vagy értem jön, vagy pl nyikkanok egyet és már at tud hozzám szaladni vagy én hozzá, és ahol már a találkozás is csak időpontegyeztetéses döcögés csak az ugy engem fel se villanyoz, es mindez ugy hogy maga a pasi se villanyoz fel mert unom a csetet idegenekkel.)
Macskás nő leszek? Kapáljam el magam?
9 mert nem leszek szerelmes egy vadidegenbe a neten egy fotóba meg a hogyvagymilyenvolt a napod es neked-ezésekbe?
En speciel azokat a pasikat nézem elb.szott hulyének aki nem is látptt még soha kémia sincs SEMMI, de képrol meg akar d.gni. ilyeneket lángszóróval irtanék k.féljenek a képekkel akkor.
De ebben új vagyok. 2.kérdésem a társkerről.
Mindenhol az megy hogy neten találta ismerte meg a párját.
Én meg neten egy nyomorult videocset elől is menekülök ha idegenek akarnak hívogatni.
Jó, nem jön be a netes társkereső.
Társaságba nem tudsz/nem akarsz járni.
Akkor mi lenne az elképzelés?
"Nem épp egy szerelmem hívna hanem egy noname idegen"
Először mindenki idegen. Ha valaki nem tetszik és nem érdekel, akkor minek irkálsz vele?
De mitől tetszen a neten? Lehet ez nincs meg.
Egy kép meg ilyen csetek.
Még ez a zene is jobban beindít mint egy társker nonamekkel..
Kérdező, azt hiszem emlékszem az előző (vagy egyik???) kérdésedre, ugyanaz a stílus, ugyanaz a probléma.
Ha nem troll vagy, tényleg nagy problémák vannak veled.
Mindig azt mantrázod, hogy "jaaaaj, nem ismerem", meg "vadidegen". Basszus, először mindenki idegen, te észlény.
Hogy ne legyen idegen, ha semmire nem vagy nyitott, hogy megismerd (pl. egy nyomorult videóhívás).
Szóval vagy trollkodsz, vagy ennyire sötét vagy. Szerintem egyik sem jobb a másiknál.
De engem nem tud érdekelni egy udegen igy netről.
Lehet kiregizek megint inkább.
Más ha vki pl strandon odajön hogy megyünk e velük játszani, vagy pl a legtobb exem is ismertem korábbrol, de ez a társkeres vmivel ott vagyok hogy ma se vitt rá a lélek a videocsetre sem. Es csak húzom ezt is.
"Es olyan rossz szabadkozni hogy tegyük már le."
Közlöd, hogy "bocs, de most mennem kell" és ennek szinonímáit. Miebben a nehéz? Ha valaki meg ezután is nagyon tapadós, egyszerűen kinyomod.
Te tényleg ennyire életképtelen vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!