Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak észre sem vesznek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak észre sem vesznek, mióta frufrum van?

Figyelt kérdés

Szóval a problémám az, hogy szerintem sokkal jobban nézek ki frufruval, mint anélkül. Egy fodrász ajánlotta, hogy próbáljam ki, mert hogy szerinte az én arcomhoz illik.

Egy éve hordom, és most nagy dilemmában vagyok, hogy visszanövesszem-e, vagy hagyjam, de nekem egyszerűen már nem tetszik annyira az arcom frufru nélkül... Szerintem a frufrus verzióm az én igazi énem, az igazi karakterem.

Sajnos valószínűleg a férfiak nem így látják. Régebben rendszeresen megnéztek a pasik, meg is fordultak utánam, megszólítottak stb, na mióta frufrum van, azóta átnéznek rajtam.

Leszögezném, hogy szeretnék tetszeni a férfiaknak, szeretnék bepasizni, és ezt nem is szégyellem, mert unom már az egyedüllétet, de úgy néz ki, hogy ha "önmagam" vagyok, akkor ez így nem fog menni... Vélemények, ötletek?

okt. 3. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Így látatlanba nehéz megmondani. Amúgy a párkapcsolat nem csak a külsőn múlik. Nyilván azon is de nem csak azon.
okt. 3. 21:48
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, meg köszönöm a privátokat is, de nem akarok képet küldeni, mert valahogy nem vonz, hogy felkerüljön a fejem a napiszarra, és onnan a büdös életbe ne tudjam többé levakarni.

Köszönöm a megértést :D

okt. 3. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Nehéz elképzelnem pasiként, hogy egy nő nem vonzó számomra, csak azért mert frufruja van.
okt. 3. 22:08
 4/10 anonim válasza:
0%

Szia!

Ha lenne kedved megismerni egy frufruz szerető férfit, írj rám. :)

okt. 3. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
Ne sajnáld ; nem hozzád valók azok a férfiak akiknek így nem jössz be te egyedül vagy jó .
okt. 3. 22:35
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, hany eves vagy, de lehet, hogy sokat fiatalit rajtad igy pedig azt hiszik, hogy tul fiatal vagy?
okt. 4. 07:18
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Nehéz ezt így megmondani, lehet, a frufru jobban takarja az arcot az tény.

Tavaly ősszel én is kipróbáltam de ilyesmit nem vette észre amit te.

Viszont 3 hete új (világosabb) szemüvegem van, eddig is megnéztek de azóta néha úgy érzem magam emberek között mintha valami az arcomra lenne ragasztva.

Néha tudnak apróságok érdekes reakciókat kiváltani.

okt. 4. 07:21
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is fura hogy ez ennyit számítana. En nem ezt szoktam nézni egy nőn.
okt. 4. 08:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, elgondolkodom még, hogy akkor visszavágassam-e vagy hagyjam nőni.
okt. 4. 09:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudom elképzelni, hogy emiatt csökkenne az érdeklődés.
okt. 4. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!