Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány éves korukban választanak maguknak funkcionálisan párt?
Akárhányszor párkapcsolatban voltam, bár sosem csaltak meg, mindig azt éreztem, hogy az aktuális páromnak csak "én voltam kéznél", ergo tárgyiasítva voltam.
- Néha szxre
- Néha a barátnő-èlményért
- Néha meg anyát kerestek a jövendőbeli gyerekeiknek.
Ha mármint effortot kellett beletenni vagy áldozatot, leléptek. Néha csak lusták voltak új párt keresni.
"nem funkcionálisan választ párt maga mellé, hanem egy nőt"
Ennek nincs értelme. Funkcionálisan választja a nőt.
Hogyan és kit.
Ez nem korfüggő.
És persze ott van az is, hogy vajon a férfi akivel megismerkedett az megfelelő e, vagy olyan akivel inkább nem költözne össze.
--> ez ugyanúgy nőkre is igaz.
Keveseknek sikerül elsőre megtalálniuk a megfelelő társat.
Lehet, hogy te sem vagy mindenkinek tökéletes.
"Akkor olvasd el mégegyszer, ha nem ment elsőre, hátha beugrik mi az hogy "nő". Azt már nem is erőltetem, hogy van olyan is ám, amikor szerelmes a férfi egy nőbe, nehogy azt túl nehéz legyen megérteni."
De cica, a tárgyat kellett volna tagadni, te meg a jelzőt tagadtad.
Mintha azt mondanám: szeretek gyorsan olvasni. És úgy tagadnád hogy "nem gyorsan, hanem olvasni".
???
Szerelmes férfi meg... bizonyítsd. Bizonyítsd, hogy van, aki nem a farkába szerelmes.
Ez nem kor, hanem ember függő.
Van aki hamar szeretne megállapodni és össze is jön neki, van akinek meg nem jön össze hiába próbálkozik.
Vannak akik nem akarnak megállapodni, talán soha, de mondjuk családi, társadalmi nyomásra megteszik. Van akik nem akar megállapodni de nem vallja be magának és olyan is létezik aki ezt is elismeri.
Ismerek olyan srácot aki amikor kezdtük az egyetemet már évek óta kapcsolatban volt a baártnőjével, most pedig már 30 évesen férj és feleség.
Volt nem is egy olyan osztálytársam aki elég fiatalon kb. 16 évesen összejött a párjával és most már szintén házasok.
Ez a dolog nagyon a szerencsén, lehetőségeken és élethelyzeten múlik.
Én soha nem vágytam "kalandokra" meg tét nélküli szexre, komoly kapcsolaton kívül bármi egyébre, nekem mégsem adatott meg, hogy mondjuk fiatal koromban megismert nővel együtt legyek a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!