Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az aranyásók mellett léteznek ezüst- és bronzásó csajok is?
Ugye sokszor felvetődik, akár itt gyakorin is, hogy "jajj, XY biztos nem aranyásó, mert nem luxuscuccokra meg milliomos csávókra utazik. Ezért javaslom, vezessünk be új kifejezéseket a szintén pénzre hajtó, de kisebb összeggel is megelégedő nőcikre.
Az aranyásó ugye az, aki a luxusra meg a pénzre utazik, érdekből ismerkedik.
Az ezüstásó ugyanúgy érdekből keres partnert, csak egy fokkal alacsonyabb szinten. Ő a luxus dubaji nyaralás meg a Merci helyett beéri mondjuk egy hét spanyol vagy horvát nyaralással, meg egy BMW-vel vagy Opellel.
A bronzásó meg a falusi kiadás: neki már jó az is, ha a pasi kifizeti a tűzifáját, elviszi falunapra vagy a szomszéd faluba a háromcsillagos hotelba hosszúhétvégézni. Meg neki elég, ha a pasika egy Suzukival fuvarozza őt ide-oda.
Szerintetek ezek legit kategóriák?
"Kérdező, a férfiak miért akarják elvenni a nők pénzét? Erre válaszolj"
Ha szerinted megosztozni a költségeken az jelenti, hogy a férfi elveszi a nő pénzét, akkor ott bajok vannak...
8
Örömmel! Fizetem a nyaraláskor a saját részemet.
A problémám azzal van, amikor ő nem engedhet meg maganak egy Maldiv's szigeteket, Hprvatorszagot, egy wellnes hétvégét, vacsi, mozi, 'urambocsá, ha komolyra fordul a dolog, ház, gyerek stb.
Na ezzel van a problémám!
"Nem. Mindketten mennek, de mindketten beteszik a maguk hozzájárulását az anyagiakba."
Hát engem pont ezért hívtak aranyásónak itt többször is. Mert azt szeretném, hogy amit én fizetek magamnak, azt a pasi is tudja fizetni magának. Keressünk kb. ugyanannyit.
14
Detto!
Pacsi! 👋
Atanyáso vagyok, amiért elvárom ugyanazokat a dolgokaz, hasonló keresetrt, mint ami nekem is van
14-15 a nagy egymásratalálás közepette: kétlem, hogy olyan jól keresnétek, mikor még az egyszerű értő olvasás sem megy...
"Maldiv's szigeteket" - szerintem te max. a járdaszigeteken jártál :D
A férfiak a legnagyobb aranyásók, úgy használják ki a nőket, ahogy tudják és nem szégyellik: anyagilag, testileg, kihordatják és felneveltetik velük a gyerekeiket, elnézik, hogy egyedül viszik a háztartást, főzetnek magukra, kiszolgáltatják magukat, az összes láthatatlan és érzelmi munkát rájuk hagyják, és még elvárják tőlük, hogy ugyanúgy dolgozzanak a munkaerőpiacon és anyagilag is járuljanak
hozzá a háztartáshoz. Aztán sokszor lelépnek mindenféle felelősségvállalás nélkül, beleértve a saját gyerekeiket!
És akkor idejön pár igazi vesztes, akinek egyébként van 5 db póló a nevén és aranyásózza a nőket, mintha bármit is tudna nyújtani nekik, vagy ha egyáltalán szóba is állnának vele a nők. :D :D Szánalmas vergődés ez a legcsóróbb, legsikertelenebbektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!