Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak igénytelensége miatt fogok egyedül maradni?
Azt értem, hogy nem akarsz élősködő nőt, aki csak lehúz téged anyagilag, de mi a francnak kell, hogy autója is legyen? Mondjuk ha valaki bent lakik Budapest belvárosában, mi a bánatnak lenne autója?
Értem, hogy troll vagy, de még abból is a legostobább fajta...
Nekem tetszik most egy átlag közeli nő, nagyon. De úgy érzem átlagos pasiként esélyem sincs nála.
Hova válogatnak a nők?
Tök egyértelmű, hogy egy femcel vagy, akit bottal se piszkálna meg egy pasi sem, különben nem lenne értelme a kérdésednek, a 23-as leírta, miért. Csak próbálod átírni a sztorit, mert itt is egyből lejött mindenkinek, hogy mekkora egy anyagias szar vagy.
A “csóró mamahoteles” nő ezerszer többet ér nálad, ha jólelkű. Nem véletlen kell a férfiaknak, te meg a kutyának sem és egyedül fogsz megrohadni a szipiszupi lakásodban az autóddal meg a pénzeddel. Egyiket sem temetik melléd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!