Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs bennem női tartás, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs bennem női tartás, ha elutasított egy férfi és az elutasítás után mégis ráírok?

Figyelt kérdés

Elveszítem a női méltóságom azáltal, hogy felkeresem?

Ismerkedési fázisban voltunk, jó párszor randiztunk. Hiányzik

Talán csak annyit irnék hogy vagy, talán elhívnám újra egy találkozásra.. Barátsággal váltunk el

okt. 2. 19:42
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Elutasított.

Én ilyenkor úgy fognám fel a helyedben, hogy alapból nem kellettem még ingyen sem. Most akkor fizetnem kellene, hogy kelljek?! :)

Olyan kapcsolat felé legyél ilyen, aki viszonoz.

okt. 2. 20:02
 12/50 anonim ***** válasza:
89%
Igen.
okt. 2. 20:09
 13/50 A kérdező kommentje:

5-ös, de a férfi futhat..

Ha egy nő teper az gáznak számít..

A kezdeményezés, az udvarlás a férfiak privilégiuma..nem így van?

okt. 2. 20:23
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem kedves kérdező, nem.

Minden esetben gáz futni olyan után, akinek nem kellünk, nemtől függetlenül.

Az udvarlás meg nem egyenlő a "teperéssel / elutasítás utáni futással".

okt. 2. 20:26
 15/50 A kérdező kommentje:

Kedves 14!

Talán így van. Volt, hogy elutasítottam valakit, utána felkeresett mégis utoljára, hogy biztos vagyok-e a döntésben.. Megbeszéltük, hogy nincs folytatás. Egyáltalán nem tartottam gáznak. Nyilván ha többszörösen keresett volna ,akkor az már kellemetlen lett volna.

okt. 2. 20:30
 16/50 anonim ***** válasza:
44%
Azt csinálsz amit akarsz, ha nagyon tetszik megmondhatod neki hogy képzeld még mindig tetszel, pedig nem vagy valami nagy szám, de mégis valahogy tetszik benned ez meg az meg amaz. Teljesen mindegy, majd utána megváltozol. Szabad vagy te is nyugodtan elmondhatod neki nemcsak a pasik vannak erre feljogosítva.
okt. 2. 20:51
 17/50 anonim ***** válasza:
53%

Annyira jóképű volt?

Azóta is nedves álmaid vannak vele?

okt. 2. 21:18
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
Nőként, tapasztalatból mondom, hogy NE tedd! Én régen naiv koromban ezt tettem, futottam ilyenek után a mai napig ég a pofánról a bőr ha visszagondolok erre. És az az igazság, hogy azután hogy TE nőként kezdesz el teperni utana, még inkább semmibe vesznek!
okt. 2. 21:21
 19/50 anonim ***** válasza:
69%
19 Jó de ha a pasi fut a nő után meghódítja, beeteti magát akkor meg simán visszakozhat aki hódít, mert már megvan. Itt meg a nő közli hogy tetszik neki a pasi, aztán ha meggondolja magát mégis a nő, így járt a pasi akinek addigra már tetszik a rajongás. Nem kell mindig alárendeltnek lenni.
okt. 2. 21:33
 20/50 anonim ***** válasza:
97%
Férfiként írom ne tedd. A legtöbb, vagyis szinte minden pasi, főleg aki nincsen kapcsolatban kihasznál minden helyzetet ahol punci van kilátásban. Neked ő bejött, tudta, mégis elutasitott, még csak kihasználni sem próbálta az alkalmat, arra sem kellettél neki, hogy megpróbáljon megdönteni, És ez azóta sem változott, hisz nem keres. Ne alázd magad!
okt. 2. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!