Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, hogyan reagáltok arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan reagáltok arra, ha elutasítottatok valakit, aki egyébként tetszik vagy érdekel, és ő emiatt megsértődik, meghátrál?

Figyelt kérdés

Tehát van az a szituáció, amikor egyébként érdeklődsz a férfi iránt és akár már rá is jöttél hogy tetszik, de amikor kezdeményez és választás elé állít, nemet mondasz rá. De nem azért, mert nem érdekelne, hanem mert például:

- túl korán lépett, túl rámenős volt

- most nem vagy olyan hangulatban, rossz nap

- még nem tudtad eldönteni, hogy akarsz-e tőle valamit

- a helyzet hirtelenjében zavarba jöttél és bekapcsolt a védekezési mechanizmusod és elzárkóztál tőle, pedig amúgy nyitnál felé

- tényleg nem érsz rá most

Tehát azon ritka esetek egyike, amikor azt mondod, hogy nem érsz rá, és tényleg nem, ő pedig úgy veszi le a helyzetet - teljesen jogosan -, hogy csak kedvesen koptattad le és nem akarsz tőle semmit.

És ekkor azt látod, hogy ennek a férfinak elég rosszul esik ez, nemcsak egy random próba szerencse volt, hanem normális szándékkal jött. Elutasításnak veszi, megsértődik, meghátrál, nem keres már és más nőt keres.

Mit teszel ilyenkor?

2021. szept. 16. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit,miert mit kéne tenni ha nem elég kitartó, majd a kapcsolat során bármikor megsértődik, elaszalad csajozni!?
2021. szept. 16. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit! Betudom annak, hogy nem kellettem eléggé.
2021. szept. 16. 18:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Pont ez az: kifejezetten szomorúvá válik. Olyan nem történik meg, ha nem akarja eléggé.
2021. szept. 16. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Aki nekem tetszik, azt kizart, hogy elutasitom. Akit elutasitok, az kizart, hogy hirtelen a vagyaim targya legyen.
2021. szept. 16. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Na és nekem azt honnan kellene tudnom hogy ő szomorú lett ettől?

Senki nem tudja a másiknak épp milyen problémája van és mitől boldog, vagy boldogtalan.

2021. szept. 16. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy amit felsoroltàl, azok mind a "nem" szinonimài

Mit kellene a nőnek tennie mègis?

Ha nem kellesz neki eléggé, de mèg nem is vagytok olyan kapcsolatban

Kérdező , olyan vàlaszt keresel , amivel nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni.

2021. szept. 16. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha olyan választás elé állít (nem írtad, kérdező, hogy pontosan mi ez), amire abszolút nem állok készen, akkor kétségek nélkül utasítom el, mert tudom, hogy egyáltalán nem illünk össze. És nem fogok utólag sem agyalni rajta.
2021. szept. 16. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam olyat visszautasítani aki amúgy tetszik. Engem ha érdekel valaki, akkor nem számít ha rossz napom van vagy túl korán lép (ha érdekel, akkor nincs olyan, hogy túl korán). Ha épp nem érek rá, akkor ajánlok más időpontot akkor rögtön.

Szóval ha visszautasítottam akkor nem érdekel.

2021. szept. 16. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Kezdeményezésnél még nem állíthat választás elé, ilyenkor jogosan utasítsa vissza a nő a férfit. A kezdeményezés az ismeretség kezdete kellene legyen.
2021. szept. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!