Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs bennem női tartás, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs bennem női tartás, ha elutasított egy férfi és az elutasítás után mégis ráírok?

Figyelt kérdés

Elveszítem a női méltóságom azáltal, hogy felkeresem?

Ismerkedési fázisban voltunk, jó párszor randiztunk. Hiányzik

Talán csak annyit irnék hogy vagy, talán elhívnám újra egy találkozásra.. Barátsággal váltunk el

okt. 2. 19:42
1 2 3 4 5
 1/50 A kérdező kommentje:
Eltelt már majdnem két hét
okt. 2. 19:42
 2/50 A kérdező kommentje:
Elnézést, eltelt már majdnem két hét mióta egyáltalán nem beszéltünk.
okt. 2. 19:43
 3/50 anonim válasza:
100%
Szerintem ne keresd. Olyan, mintha futnál utána pedig nem kellesz neki.
okt. 2. 19:44
 4/50 anonim ***** válasza:
89%
Ha barátságban váltatok el de ő még sem keresett azért nekem ez eléggé intő jel lenne vagyis hogy nem akar még barátkozni sem. Bár te tudod ha ráírsz majd kiderül ő hogyan viszonyul ehhez a helyzethez...
okt. 2. 19:45
 5/50 anonim ***** válasza:
50%
Ha tudnád, hogy egy átlag férfi ezt hányszor eljátssza élete során. :)
okt. 2. 19:48
 6/50 anonim ***** válasza:
81%

Nincs. Tiszta égő. Pláne randira hivni.

Mégha olyannal keresnéd meg ami neki aktuális lenne es akkor is magyarazkodva, még talán elmegy.

Pl bocsi hogy írok de semminsegitsegem kéne egy papagájfogó mert ömlik a víz nemtom elzárni már hivtam mindenkit.

Vagy bocsi hogy irok de kékhalálom van a gépen es 2 napos határidom es senki nem ér rá te vagy az utolso akinek írtam.

Vagy ne hari hogy megint en de kéne egy autoszereli holnap vennék kocsit csak megnezed legyszi hogy ne lopottat vegyek? Nem ismerek mást.

De sanszos hogy mással k.fél. csodákat ne várj.

okt. 2. 19:51
 7/50 anonim ***** válasza:
85%
Nem a női, hanem az emberi méltóságod veszted el.
okt. 2. 19:53
 8/50 anonim ***** válasza:
94%

Nincs.

Hülyét csinálsz magadból és teljesen feleslegesen.

okt. 2. 19:54
 9/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igazatok van
okt. 2. 19:55
 10/50 A kérdező kommentje:
Nehéz, mert ilyenkor önmagam nem látom reálisan. Nem érzékelem, hogy ez önmagam megaláztatása.
okt. 2. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!