Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan volt már veletek, hogy elutasítottak, de utána mégis összejött a kapcsolat? Miért utasított el ha utána mégis hajlandó volt randevúzni veled?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 15:35
1/4 anonim válasza:
Nem hogy elutasított, konkrétan kiröhögött. Barátnője volt, akivel pár hét múlva szakított és könyörgött, hogy próbáljam meg vele. Csak én akkor tök szerelmes voltam...másba. Együtt is jártunk már, szóval mondtam, hogy ez már nagyon nem aktuális 🤷🏼♀️
2/4 anonim válasza:
Bnőm rányomult aztan igy neki kezdett udvarolni, csak epp bnőm röhögve offolta. Ezért utasitott el engem. Azota ő járt már másik 5 csajjal ia en kb masik 5 pasival is. Aztan találkoztunk.
Nem tudom minek vagyunk egyutt ma. De a pasikkal a szakitásaim után jelenleg nem is érdekel már semmi.
3/4 anonim válasza:
Volt, én nem foglalkoztam vele. Én is elutasitottan. Azert mert jó pár hónap után mondta el...
4/4 A kérdező kommentje:
3. Mit mondott el pár hónap múlva és mit utasítottál el? kicsit zavaros, azért mert te érted még nem biztos hogy egy ismeretlen is érti.
2022. ápr. 19. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!