Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő eddig folyton elutasított, most viszont közeledne felém akkor szinte biztos hogy ki akar használni?
Van egy nő ismerősöm, 5 éve ismerem és próbálkoztam is nála többször is, de mindig elutasított csak barátot lehetünk dumával. Pár hete rám írt facebookon és úgy tűnik, hogy nyitott lenne az ismerkedésre velem. Elmondta, hogy azóta lett egy kislánya akit nagyon szeret, az apja kiköltözött angliába és gyerektartást se fizet neki, stb.
Kicsit fenntartással vagyok iránta, mivel nekem ez kicsit átlátszónak tűnik. Nem lehet, hogy csak pótapuka kellene neki,aki segít eltartani a gyerekét? Úgy értem, ha komlyan érdeklem mint férfi, akkor eddig ezt miért nem jelezte, sőt ő maga mondta régebben, hogy csak barátságot érez irántam. Esetleg van olyan, hogy most hirtelen mégis vonzódni kezdett felém?
Ha csak a kérdést olvasnám, nem mondanám, hogy tuti a kihasználás.
Viszont ha így kezdtek "ébredni az érzelmei", hogy Hát Janikám képzeld, gyerektartást se kapok... Kerüld el nagy ívben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!