A lány elutasított, de mindenáron meg akar barátnak tartani, miért?
Régóta ismerem, kb. 3 hónapja próbáltam meg: "most jobb nekem egyedül". Mondtam, "nézd, ez kegyes hazugság, mond meg légyszi, ne hagyj reményben". Válasz: "a remény hal meg utoljára"
Azóta lett pasija, egy hónapja. Mit tesz ilyenkor férfiember, hagyja az egésszet, mert csak fájdalmat okoz. Persze egyszer-kétszer jött, hogy hol fogok bulizni stb. kamuztam valamire, hogy itt, és szabályosan csillogott a szeme "jújdejóóó".
Egyik alkalommal hátulról hozzámbújt (nekem dőlt - kislány, kérsz egy pofontot?).
Nemrég megkérdezte, hogy miért nem foglalkozok vele mostanság. (hogy lennél akadály a metró előtt)
MIIEEEEEEZ????
Te baszarintod el. Én kifejlesztettem erre egy tök jó monológot:
Bocs, de van épp elég lány barátom, nem kellesz még te is N+1.-nek a sorba, ja meg mellesleg képes voltál a szemembe hazudni és áltatni magad, hogy te most nem akarsz kapcsolatot, ahelyett, hogy őszintén megmondtad volna, hogy nem vagyok az eseted. Tudod, nálam a barátság a bizalmon alapul, de te így átvertél, úgyhogy hagyj békén.
Igaz, a nagy többség besértődik rá, de utána nem is keresnek -> mission accomplished.
praktikusan igen, de én nem elhajtani akarom.
Csak nem értem, ez ilyenkor mi... idáig, akik elhajtottak, meg is szakitottak minden kapcsolatot velem
A "legyünk barátok" olyan, mint:
Lelkiismeret-furdalás van, mert otthagyott téged és nem volt veled extra baja, kedvel téged, de nem akar tőled kapcsolatot.
Szerintem mondd meg neki udvariasan, hogy tanulja meg, hogy szakítás után ő biztosan nem alkalmas ember az életedben arra, hogy vigasztaljon. Jó, legyetek jóban, de ne várja el, hogy te ellásd arról információval, hogy hepi vagy és rég űzöd már a többi csajt, mert ezzel csak még jobban terhel téged, hogy magát megnyugtassa. Meg kell tanulnia elviselni, hogy fájdalmat okozott másnak, mert így volt őszinte. Ennyi
a lanyok min ribäncok
mindet el kell vinni és elmosni aztán visszavinni és levenni
pfuj lanyok
Nem tart férfinek.
De sírni jó lennél neki. Kihasznalna
nősténysoviniszta
azokat el kell tenni aztán kivinni majd letenni és visszahozni
én mindig ezt teszem!
és beválik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!