Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Leírnátok néhány mondatban egy olyan esetet, amikor egy nő elutasított titeket és ez nagyon megviselt?
Hat, amikor meg PUA-t tanultam akkor volt olyan hogy tok jol elkeztunk beszelgetni egy lannyal, es tok kedves volt meg minden, azt hittem mar telefonszam elkeres stb lesz, erre fel egyszer csak bekozolte hogy most mennie kell mert lassan visszater a ferje a bankbol. Hat a pofam leszakadt, tenyleg ugy ereztem tokre megvan a kapcsolat.
Egy masik PUA-s story, egy elado csajszival szurtem ossze a levet, nalam joval idosebb volt, tokre azt hittem hogy minden okes lesz, erre fel kiderult hogy a ferje mellett kacerkodik velem. Szexchat minden volt, de amikor odakerultunk hogy athivtam magamhoz megszunt a beszelgetes.
Amikor egy semmilyen no azt mondta, hogy "nezzel tukorbe te gusztustalan ge..ci"
De inkabb, amikor ismerkedunk, es szo nelkul megszunteti a kapcsolatot, mert talalt egy erdekesebb pasast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!