Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal. Mennyire kell nyomulni első randi után hogy a folytatás gyümölcsöző legyen? Harminc felett vagyunk, én incel vagyok.

Figyelt kérdés

okt. 2. 11:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Sok sikert incike.
okt. 2. 11:26
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Hát nyomulós egyáltalán ne. Kérdezgesd a hobbijáról,finoman az életéről/életetekről(finoman) beszélgetni. Esetleg randi végén egy puszi,amiből lehet csók lesz,ha ő is akarja. De azt úgyis látni fogod már randi közben,hogy ő milyen beállitottságú..Sok sikert!
okt. 2. 11:44
 3/13 A kérdező kommentje:
De hogy kell haladni a második randi felé? Mi a stratégia? Incelként nehezen tudom mi kell a mai nőknek.
okt. 2. 11:46
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

Hashtag erőszak xDDD

Hát ugye azt tudjuk (tőletek), hogy a nők csak a pénzre mennek, szóval hagyd, hogy ő nyomuljon, és majd ha lenyúlta az összes lóvéd és totál kisemmizett, kérdezd meg tőle, hogy szerinte gyümölcsöző volt-e a hashtag szerelem

okt. 2. 11:53
 5/13 A kérdező kommentje:

Nincs lóvém amit lenyúlhatna, tehát itt már bukó van. De eddig nem offolt tehát van esélyem.

Próbálok óvatosan nyomulni rá.

okt. 2. 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Hát kezdésként felejtsd el ezt az incel dumát. Ha incelnek vallod magad, akkor azt is vallod, hogy soha nem lesz nőd. Ha lehetne, nem lennél incel.

Hogy hogy kell második randit? Hát úgy, hogy elhívod randira. Nagjyából az első randi utáni 1-2 napban mindenképp érdemes feldobni, hogy legyen kövektező alkalom mondjuk 7-10 naponn belül. Mármint a határidőt b ene mondd:D

És aztán? Aztán megint elhívod. És megint. És megint.

Ez nem nyomulósság. Egyszerűen az emberi kapcsolatok így működnek.

okt. 2. 11:56
 7/13 anonim ***** válasza:
22%

A mai nőknek kell: pénz, kocsi és kemény farok.

Persze érzelmek is, meg határozott és magabiztos férfi.

Meg még sok minden más is.

Hívd el színházba

okt. 2. 11:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs pénz kocsi és kemény farok de igyekszem kierőszakolni belőle egy második találkozót.
okt. 2. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

#8 ne haragudj, de sexelni fog tudni veled?

Mert jó a randizgatás , na de más is kellene .

Valahol muszáj villantani.

okt. 2. 12:02
 10/13 A kérdező kommentje:
9-es: ne haragudj de nem egy K-val találkoztam hanem egy rendes lánnyal. Még a sz*x téma elég korai nem gondolod? Én kapcsolatot tervezek vele.
okt. 2. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!