Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalom nem veszít sokat azzal, hogy sok rendes, jóravaló ember sem tud családot alapítani?
"Egy rohadt jó pasi mindenkit megkaphat és nem fog visszautasítani általában egyetlen lehetőséget sem ezt elhiheted..."
Nem, ezt te hiszed. Valószínűleg mert te ezt tennéd, és tudod, hogy undorító tulajdonság, ezért minden férfit felruházol vele.
Pedig még csúnya pasik közt is van olyan, aki nem dugna meg bárkit, mert tudod, van lelkük, lelkiismeretük, meg úgy általában emberek.
40
Nem tévedés, szimplán egy kognitív torzításban élsz, ezért nem érted, fújod a saját hülyeséged.
Na mindegy, ez nekem nem fáj 😊
39
Tehát mindenki akinek barátnője van, az helyes pasi.
Fura, én nem így látom.
Ezek szerint a torzításodban valami nem stimmel mégsem. Mert ha minden nő helyes pasit akar, akkor minden pasinak helyesnek kell lennie akinek barátnője van, hiszen a nőknek csak az kell.
Neked szerintem traumáid vannak, ezért lovagolsz ezen a helyes-nem helyes témát és ezért nem érted a lényeget.
43: a magyarázatodnak nincs köze a valósághoz.
ha nem tetszel a nőnek, nem kellesz neki, mindegy, hogy hány NEKI NEM KELLŐ fickó dícséri, szarba sem veszi sem őket, sem a véleményüket. ezen mi nem világos?
44
Helyes, végre észrevetted, hogy értetlen vagy. Ez mindenesetre jó jel, de én nem hagynám magadra, foglalkozz vele.
Mivel teljesen egyértelmű, hogy traumád van és a kognitív torzítás miatt képtelen vagy megérteni, hogy a világ nem a te tapasztalataid alapján működik, így nem írom le ötödjére is ugyanazt más megfogalmazásban.
Engem nem kell és nem is tudsz meggyőzni a saját fals meggyőződésedről, mindenesetre terápiát megfontolnék a helyedben, javadra válhatna, mert jelenleg rettentő csőlátásod van erre a témára, így feltételezem az élet egyéb területein sem lehetsz túl széles látókörű.
46-os, Teljesen hiteltelen vagy. Sem a kérdést, sem a hozzászólásaim lényegét nem értetted meg, pusztán azt cáfolgattad amit felfogtál belőle. Bár... a szavak kiforgatása nem igazán cáfolás.
Tipikus példáját prezentáltad az értetlenségnek, és a másik hibáztatásának. Kognitív torzításnak nevezted amit nem ismersz el. Értem.
Javaslom (annak teljes tudatában, hogy úgysem teszed meg) a hozzászólásaim újbóli elolvasását, és helyes értelmezését. Természetesen nem kötelező.
Mindig nyitott voltam a vitára, érvelésre, és szeretem ha bebizonyítják tévedésem, hiszen abból is tanulok, fejlődök. Az ellenkezés, értetlenkedés nem cáfol semmit.
Sárdobálás helyett gondolkodást javaslok neked. Persze ez sem kötelező.
47
Mint írtam, járj el terápiára, hasznodra válik majd 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!