Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalom nem veszít sokat azzal, hogy sok rendes, jóravaló ember sem tud családot alapítani?
OKé, de a dagadt nő is "megkpaja" a legjobb pasit is akár, mert a férfiak alapból igénytelenek. Egy rohadt jó pasi mindenkit megkaphat és nem fog visszautasítani általában egyetlen lehetőséget sem ezt elhiheted...
Szóval megdugja kalácsfejű Rozit is, maximum nem beszél róla senkinek. Rozika meg azt fogja hinni ha egyszer megvolt neki Chad Megapéló akkor neki ez jár és simán meglehet máskor is egy hasonló és meg is lesz neki.
30: "Ők pontosan ki tudják válogatni, hogy ki az akivel érdemes leállni, és ki az akit hülyének lehet nézni."
Ezt benézted! Baromira nem tudják! Összejönnek a jóképű rohadt állattal, aztán a fajtámnak bőgnek, hogy szemét a pasijuk! Jah, ők választották!
30!
Amiket írtál az általam kiemelt kivételével, mind igazak, csak éppen semmi közük a valódi problémához.
Igaz az ego boost, DE LÉNYEGTELEN, mert eleve nem kellettek a nőknek azok a boost-oló pasik, mert ők nem jóképűek.
35
Miért kellenél neki, ha melletted 50 pasi mond neki szépeket?
Fordítsd meg.
Tegyük fel soha nem kapsz dícséretet, bókot, hogy jó vagy, ügyes vagy, szép vagy, akármi. Soha.
Majd jön egy lány és azt mondja, “nahát, te sokkal okosabb vagy mint a többiek”. Irgalmatlan jól fog esni, örülsz hogy valaki végre meglátott benned valamit.
Most képzeld el, hogy 50 nő azt mondja neked, hogy “wow, milyen intelligens vagy”. Aztán jön az 51., aki szintén ezt fogja mondani. Megrántod a vállad és azt mondod, ezt eddig is tudtad, nagy kaland. Ha pedig az 52. azt mondja hogy hülye vagy, lepereg rólad, mert a többi 51 szerint te irtó okos vagy, hol érdekel az az 1 ember.
36: "Miért kellenél neki, ha melletted 50 pasi mond neki szépeket?"
Az kell neki aki vonzó számára, lényegtelen hányan és mit mondtak neki eddig
"Tegyük fel soha nem kapsz dícséretet, bókot, hogy jó vagy, ügyes vagy, szép vagy, akármi. Soha.Majd jön egy lány és azt mondja, “nahát, te sokkal okosabb vagy mint a többiek”. Irgalmatlan jól fog esni, örülsz hogy valaki végre meglátott benned valamit."
Ja, találkoztam ilyennel, elvitte a vagyonom felét, és a másik felére is pályázott, azóta is polgári perben állok vele. Eleve csak lehúzni akart, azért hízelgett az elején, de én voltam a hülye, hogy bevettem.
Amikor még jóban voltunk, azt mondta, ő az elesett emberekkel szeret foglalkozni. (akkor azt hittem, hogy segítő személyiség) Persze mert őket könnyebb beetetni, ha eljátszod amire vágynak, amit soha senkitől nem kaptak meg, akkor a tenyeredből esznek. Aztán jön az undorító mocskos, szemérmetlen kihasználás, és még te vagy a szemét g@ci ha erre rájössz.
37
De ne a személyes tapasztalatod vetítsd ki a világra. Ezt hívják kognitív torzításnak.
Aki belebukott a devizahitelekbe, az szidja a bankokat mint a kutyát, én nem buktam bele ilyesmikbe, mert elővigyázatos voltam, nincs is semmi problémám a bankokkal.
Azt pedig negyedjére írom le, hogy NEM lényegtelen, mert az az 50 ember hiteti el a Panzer Julcsival is, hogy ő szép és vonzó, ezért akar helyes pasit, akit amúgy sosem fog megkapni. De elhiszi hogy neki az jár, mert ha 50 böszme nyalja a seggét, akkor ő bizonyára jó nő aki magas kvalitású pasit érdemel.
Ha nem lenne az 50 ember, akkor majd leszállna a Földre, és önreflexiót gyakorolva rájönne, hogy nem fog találni helyes pasit és ha nem akar egyedül meghalni a macskáival, akkor érdemes a saját szintjén keresgélni.
38. Azt értsd meg végre, HA nem jössz be Julcsinak annak semmi köze az 50 vagy akárhány boost-oló pasinak.
Nincs összefüggés.
Neked Ferrari kell, odamegy hozzád 50 Trabant és az egekbe dícsér, hogy milyen jó tulaj lennél nekik, de ez lényegtelen, mert neked nem ők kellenek, akármit tesznek, vagy mondanak, mert neked a Ferrari kell. És nem azért kell mert a Trabik elhitették veled, hogy jó tulaj lennél, és így a Ferrarinak is jó tulaja lennél, hanem mert alapból az kell neked, amazok meg alapból nem. (ha senki semmit nem mondana neked, se pro se kontra, akkor is az kellene neked, mert az jön be)
ui: 38-nak.
Ezredjére is leírhatod tévedésed, attól még tévedés marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!