Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond ez sokaknak ha elvárom ezeket egy férfitől?
30 as korosztályban ;
- legyen autója meg lakása
- diploma és legalább 2 idegennyelv ismeret
- 700 ezer minimum havi jövedelem
- 175-180 cm magasság
- nem több 75 kgnál
- 17 cm minimum intim méret
- humor és állatbarát
- szeressen utazni külföldre meg országon belül kirándulni
"Amikor 15 évvel ezelőtt egyetemre jártam (Budapest) a csoporttársaim kábé fele kapott a szüleitől lakást. A diplomához feltétel volt két idegen nyelvből szakmai középfokú nyelvvizsga. Ezzel a diplomával nagyon jól fizető állásokat lehetett megcsípni. Dugig volt az évfolyam ilyen srácokkal. És ez csak egy egyetem, egy évfolyam. A velem végzett 35 év körüli férfiak többsége sokkal többet is keres, mint a kérdező elvárása. Autót venni vagy elmenni jó helyekre nyaralni nem nagy szám. És rengeteg jó pasi van köztük. Nem tudom az itteni válaszolók milyen körökben mozognak, de egy adott szint felett (és ehhez messze nem kell a felső tízezerbe tartozni) inkább az a ritka, ha valaki nem tudja ezeket a feltételeket teljesíteni."
az elvárások egy részét egyszerűen figyelmen kívül hagytad. a 175-180 cm, legfeljebb 75 kg és 17 cm feletti dákó miatt kiesik a 100 tuti évfolyamtársad közül 99.
amúgy meg a diplomák nagyon nagy többségéhez nem elvárás a két nyelvvizsga.
"Ezt is valami incel hülyegyerek írta."
az lehet. inkább az az elképesztő, hogy bevédik a saját kis álomvilágukban élő nők, akik szerint ennek a listának megfelelni nem nagy dolog.
38. Csakhogy hiába is játszaná minden diplomás nő az igényest, lesz akinek nem fog jutni diplomás pasi, be kell érnie diploma nélkülivel, ha családot akar. Miért? Egyrészt mert manapság-már vagy két évtizede különben-, több a diplomás nő, mint a férfi. Plusz a diplomamentes nők egy része is felszívja a diplomás férfiak bizonyos hányadát.
4 legjobb barátnőm közül kettőnek diplomás férje lett. Egyiknek jogász, másiknak informatikus.
Ez a négy barátnőm nem diplomás, egyikük sem! Én sem amúgy.
"akik szerint ennek a listának megfelelni nem nagy dolog"
Mert nem nagy dolog, de rohadt szomorú, hogy egyeseknek az. Elképesztő, komolyan. És csodálkoztok, miért nem kelletek a nőknek.
"Mert nem nagy dolog, de rohadt szomorú, hogy egyeseknek az."
olvasd újra a #30-as hozzászólást. egész budapesten 2-3 szabad harmincas pasi lehet, aki megfelel a kérdező feltételeinek.
43
Nem! Kurvára nem kell beérni nem diplomással, meg csóróval! 😂
Pont ez a lényeg, éd ez a baja a férfiaknak most. Hogy akkor inkább egyedul maradok.
El kéne érnie a férfinek, hogy vele akarjak lenni, ne egyedül. Mert egyelőre arra látok csak példát, hogy mennyivel jobb egyedül....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!