Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis igazuk van az inceleknek?
Nem hittem az inceles dolgokban egészen addig, amíg el nem kezdtem csak úgy poénból bezélgetni lányokkal, kipróbálni, mire megyek velük. Összesen 6 lánynál pfűróbálkoztam. Mind olyanok voltak, akikről tudom, hogy azon viszonylag ritka példányok közé tartoznak, akik jól néznek ki, de éppen nem foglaltak, magam se értem, hogy találtam 6 ilyen fehér hollót.
Élőben kíséreltem meg beszélni velük. 2 a 6-ból kb. azonnal elhajtott. Amikor megtudakoltam, mi az oka, azt mondták, ne is húzzam az idejüket, ők lúzerekkel nem állnak szóba, és kinézet alapján ők egyből megmondják, ki a lúzer. Én nem vagyok egy adonisz szerintü, és a ruháimon is látszik, hogy nem méregdrága, márkás holmik, ők csak olyanokkal beszélnek. Ez két barátnő volt, az egyik kifejezetten jó kinézettel, a másikat közepesnek mondanám.
A harmadik lány,akivel beszéltem, kedves volt, elég jól elbeszélgettünk. Aztán elhívtam egy kávéra. Azt mondta, ne haragudjak, ő sejti, mire megy ki a játék, és szeretné azonnal elvágni a dolgot: ő csak kigyúrt fiúkkal randizik, mert ő is kondiba jár, és számára csak az ilyen elfogadható. Nem volt csúnya lány és csinos is volt, de nem is Palvin Barbi azért.
A következő egy valamivel átlagosabb, de szintén nem csúnya lány volt. Vele is eljutottam eddig a pontig, sőt, meg is beszéltünk egy randit. Aztán megkérdezte, milyen autóm van, és hogy azzal érte tudok-e menni. Elmondtam neki, hogy nincs autóm,mert környezetvédő vagyok, de elektromos autóra gyűjtök, és néhány éven belül lehet, egy legolcsóbb Tesla ára össze is gyűlik. Hirtelen ekkor eszébe jutott, hogy mégsem ér rá, és az azutáni napjai is nagyon zsúfoltak lesznek, de majd jelentkezik... csak sajnos elérhetőséget nem adott magához, és az enyémet se kérte el. xD
Tudom,nem akartok itt regényeket olvasni, így leírom, hogy volt még 2 lány, akik azt mondták, nekik a kigyúrtak kellenek, az utolsó pedig annyit mondott, jó volt velem beszélgetni, de külsőre nem vagyok az esete, így max barátozik velem. Milyen kegyes, hogy erre hajlandó. xD
6-ból ez bizony 0. Tudni kell rólam, hogy vékony alkatom van valóban, kinézetre van, aki szerint helyes, jóképű (50+-osok szerint leginkább xD), mások szerint ronda vagyok, ez talán természetes. Határozottan nem vagyok incel nomenklatúra szerint chad, de nem is stacykkel beszéltem most, hanem többnyire átlagos vagy kicsivel átlag feletti lányokkal.
Azt is tudni kell, hogy egyetemen oktatok és kutatok természettdományos területen, doktoranduszként, van egy csoportom az egyetemen, akiknek órát tartok,ők ismernek, nyilván nem náluk próbálkoztam, hanem más,ismeretlen lányoknál. Ugyan 27 vagyok,de kinézetre inkább 20-nak látszom, vagy gimisnek is elmennék,tehát túlkoros stalkernek biztos nem néztek,ilyet nem is mondott senki.
Nem volt eddig soha semmilyen kapcsolatom, de azt hittem, ez rajtam múlik,és bármikor lehet, ha én úgy akarom és teszek is érte, normális vagyok, stb. De arra nem számítottam, hogy még az esélyt se adják meg nekem, és tényleg olyan indokok miatt, amiket az incelek is felhoznak... Szóval, érdekes kísérlet volt... Kontrollnak egy chad se jött volna rosszul. xD
#46: "Az meg mindig vicces, hogy ti alapból vonzó nőket kerestek, de fel vagytok háborodva, hogy a nők is számukra vonzó férfit keresnek."
Nekem inkább azzal van a bajom, hogy visszatérő elem a kigyúrtság. Legyen nagy bicepszed, kockás hasad (utóbbi amúgy valamennyire van nekem, de nem edzek rá, csak tudatosan étkezem és sportolok egyebet). Oké, akkor kigyúrom én magam szívesen, bár húst nem eszem,így kicsit nehezebb, de minden megoldható. Rendben van.
De akkor vallják be a nők és a férfiak is, hogy a kigyúrt legyen az etalon,mindenkinek az kell. Ne az legyen,mint a múltkori kérdésemnél, amikor direktben rákérdeztem erre, és kb. mindenki azt mondta, hogy neeem, a kigyúrtság nem számít:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Mert mint említettem, arcra van,akinek bejövök, főleg idősebb nőknek, de vannak fiatalabbak is, akik szerint helyes vagyok. Mások szerint meg csúnya, de ez természetes, mindenkinek nem tetszhetek.
A fő akadály a vékony testalkat, úgy néz ki.
Nekem nem hiányzik a kigyúrtság, de a kifejezetten vékony pasik nem vonzzanak, ahogy a kövérek se. Egy átlagos alkat némi izomzattal, amit bármilyen sporttal el lehet érni, ha nincs sok zsír az illetőn tökéletes.
Ugyanakkor azegészséges, erős, izmos test mindig is (lásd ókori isten ábrázolások, szobrok) vonzó tulajdonság volt. Van, akinek a kövér férfiak is bejönnek, van akinek a kifejezetten vékonyak is. De az izmosság soha nem hátrány.
Kizártnak tartom, hogy valaki 27 éves koráig nem szólt nőkhöz, most meg 5 elutasítás után randira hívott egy 6.at is.
Valami gebasz van itt..
Olyat meg, hogy látszik, hogy lúzer vagy, tuti nem mondtak... Feltéve, hogy nem valami nagyon félelmetes nyomulast nyomtál le...
Amúgy meg mindenkinek az akadály, amit annak hisz. Ha hiszed, hogy a vékony test az oka, azon könnyű változtatni..
És ha te elmondasod alapján nem vagy jó pasi, akkor ne jó csajoktól várd, hogy vonzódjanak hozzád.
"És ha te elmondasod alapján nem vagy jó pasi, akkor ne jó csajoktól várd, hogy vonzódjanak hozzád."
Igen, de nem mindig az a szlogen, hogy a nőknek a belső a fontos, a külsőt csak a felszínes férfiak nézik? Itt is le lettem oltva, hogy milyen felszínes vagyok, amiért osztályozom a külsejüket. De hát én férfi vagyok, vagy legalábbis hímnemű. xD
#57: aj, ne legyetek már ilyen gonoszak velem.
Külsőm és belsőm is rossz. Mondod ezt úgy, hogy nem láttál soha, és nem is ismersz, nem beszéltél velem élőben. Tudooom, ezek alapján nem is akarsz. De azért naa, ismeretlenül azért ezek mégis erős ítéletek, az alapján, amiket egy kvázi anonim kérdezős oldalon írok vagy válaszolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!