Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinder valóban ennyire használhatatlan a férfiak többségének?

Figyelt kérdés

27 éves srác vagyok. Korábban volt már évekkel ezelőtt egy rövid ideig tinderem, de amikor láttam, hogy senki se húz vissza, akkor elengedtem pár nap után.

Most viszont ismét letöltöttem, ezúttal próbáltam taktikus lenni. Akivel teljesen esélytelen az ügy, azt be se húztam, hogy feleslegesen ne pörgessem ki a napi like limitet.

Tényleg, a legátlagosabb, akár ducibb csajokat húztam be csak, abból lett 3 match és még normális kezdés ellenére is 1 azonnal kioffolt, egy nem ír vissza, egyet meg én töröltem.

Komolyan, ennyire már arra mennek rá, hogy fizess? Én már csak arra gondolok, hogy kb. alig alig mutatja meg a profilom a csajoknak.

Azt is észrevettem, hogy nagyon alacsony a napi ingyenes like limit.

Rólam annyit, hogy nyilván nem nézek ki annyira jól, máskülönben ez a poszt se születne meg. Viszont úgy gondolom, hogy a korábbi tapasztalataim alapján nem nézek ki rosszul se, ha számszerűsíteni kellene, olyan 10/7

Srácok, nektek mik a tapasztalatotok mostanság?

szept. 27. 14:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én igyekszem mindenkit nőként jobbra húzni, aki nem teljesen taszító. Ennek ellenére az utóbbi másfél hónapban mióta használom egy randim se volt. Hiába köszönök rájuk, vagy sose válaszolnak, vagy pedig három mondat után eltűnnek.

Na meg nőként persze, hogy válogatósabb vagy. A nagy baj, hogy sokszor minket nem motivál a szex lehetősége, így ha képek alapján (hisz csak azt látjuk belőle) nem érdekel valaki, akkor motivációnk se lesz beszélni akkor is, ha matchelünk, míg a legtöbb férfi jobbra húzza az összes nőt, akibe még hajlandó beletenni legalább egyszer.

szept. 29. 22:58
 22/26 anonim ***** válasza:
21. Hát válogatós, főleg hogy amikor egy férfi behatolás nőbe, szexelnek, akkor a nő mindenét odaadja és sebezhető. Ezt nem fogjuk odaadni akárkinek, okkal.m ehhez nem chadnek kell lenni, hanem odaadonak. Pont.
szept. 29. 23:49
 23/26 anonim ***** válasza:
49%

Férfiként nem érdemes tindert használni, csak akkor ha a férfiak szerencsés 10 (max 20) százalékába tartozol.

Máskülönben az utolsó csepp önbizalmat is kinyírhatja. A program is úgy van hangolva, hogy a kétségbeesett férfiakat legombolják.

szept. 30. 00:42
 24/26 anonim ***** válasza:

#18 "A különbség a nő és férfi között a tinderen, hogy a férfinak 0 match, a nőnek pedig ezer..."

Ez csak úgy állná meg a helyét, ha a nők kizárólag egymás között "meccselgetnének". Különben kikből állna egy átlag nő 1000 matche?

szept. 30. 16:31
 25/26 anonim ***** válasza:
49%

A 0-át tekintsd inkább egy költői túlzásnak, mint statisztikának.

Szerintem te is tudod mire célzott vele.

szept. 30. 16:36
 26/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Azt megmondanátok,hogy lesz matche? Ha mindketten egymást lájkoljuk? Tehát itt csak úgy nem írhat rám férfi?

Most regisztráltam, nő vagyok és furcsa hogy nem történik semmi. Idősebb korosztály vagyok de tetszetős.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, ha megtanulod mi kell egy igazi nőnek,akire vágysz nem fogja érdekelni a kinézeted.Menj önismeretbe és rájössz,hogy eddig mit csináltál rosszul.

okt. 3. 00:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!