Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinder valóban ennyire használhatatlan a férfiak többségének?

Figyelt kérdés

27 éves srác vagyok. Korábban volt már évekkel ezelőtt egy rövid ideig tinderem, de amikor láttam, hogy senki se húz vissza, akkor elengedtem pár nap után.

Most viszont ismét letöltöttem, ezúttal próbáltam taktikus lenni. Akivel teljesen esélytelen az ügy, azt be se húztam, hogy feleslegesen ne pörgessem ki a napi like limitet.

Tényleg, a legátlagosabb, akár ducibb csajokat húztam be csak, abból lett 3 match és még normális kezdés ellenére is 1 azonnal kioffolt, egy nem ír vissza, egyet meg én töröltem.

Komolyan, ennyire már arra mennek rá, hogy fizess? Én már csak arra gondolok, hogy kb. alig alig mutatja meg a profilom a csajoknak.

Azt is észrevettem, hogy nagyon alacsony a napi ingyenes like limit.

Rólam annyit, hogy nyilván nem nézek ki annyira jól, máskülönben ez a poszt se születne meg. Viszont úgy gondolom, hogy a korábbi tapasztalataim alapján nem nézek ki rosszul se, ha számszerűsíteni kellene, olyan 10/7

Srácok, nektek mik a tapasztalatotok mostanság?

szept. 27. 14:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Női oldalról írok. Nekünk se könnyű , a barátok /ismerősök közül egyet leszámítva , akinek bejött (együtt is élnek mar kb két éve), mindenki törölte magát egy idő után. Néhány hónap próbálkozás után én is. Valószínűleg a lányok többsége sokkal több like-ot kap , mint a férfiak, ez tény. Nem fogok hazudni az első pár hétben ez adott egy fals önbizalmat. Pedig nem gondolom magam a világ legszebb nőjenek, szerintem átlagosan csinos/szép vagyok, a képeim nem picsás /mellkirakós fotók voltak , hanem próbáltam valamennyire a szemelyisegem megmutatni (mosolygós / hétköznapi szituációban készített képek , nem volt egyiken se rajtam 28 kg vakolat stb). A profilomra is próbáltam magamról releváns infokat megosztani, kiirtam , hogy nem kalandozni szeretnék, hanem komoly kapcsolatot keresek. Ennek ellenére hiába volt a rengeteg like, valamennyi match, két kivételt leszamitva az összes férfi vagy már szexuális célzatú üzenetekkel kezdte (még csak nem is burkoltan , volt aki köszönés nélkül kérdezte , hogy ráérek e ma délután dugni), vagy a csillagok leígérése után eltűnt , volt akivel megbeszéltük a találkozót , de másnap mikor kérdeztem whats upon, hogy akkor ma hanykor találkozunk pontosan, akkor már válaszra sem méltatott. Nem csak ez a három eset volt , 2 kivételt leszamitva (akikkel találkoztam is, nem volt rossz tapasztalat, mert kedvesek és tisztelettudóak voltak, de nem passzoltunk össze , nem csak az én oldalamrol , ők is így gondolták) ilyen volt az összes. És nem a tenyészbika kinézetű férfiakat húztam jobbra (sőt ezeket kapásból kiszórtam). Az összes nő ismerősömnek ugyanez a tapasztalata. Ebből nem azt akarom kihozni , hogy Jajj milyen szemetek a férfiak , hanem arra próbálok rávilágítani és remelem ez átjön , hogy mindkét nemnek rohadt nehéz a par keresés, legyen az akár online akár élőben. :-( Egy átlagos nőnek egy átlag férfihoz képest lehet , hogy egyszerűbb mondjuk csak szexhez jutni , de ha valaki komolyat szeretne (mint például én meg sok barátom), az ugyanúgy sok nehézségbe ütközik , mint egy férfinak. Nem akarok cső konzervatívnak tűnni, nem is feltétlen tartom magam annak és rohadt nagy közhely lesz , amit írok , de sajnos nagyon sok embernek (mindkét nemből) az alap hozzáállása az az , hogy nem kell elköteleződni, mert bármikor jöhet egy a másiktól sokkal szuperebb illető , tehát minek energiát fektetni mondjuk a másik megismerésébe és a legkisebb /legapróbb dolog miatt képesek ghostingolni. Vagy úgy vannak vele , hogy jó persze tok jó ezzel a lánnyal /fiuval , jól sikerült a randi stb, de hàt meg ott a Joli vagy a Béla , megnézzük azért azt is, nem fogok ám én elköteleződni senki mellett. Nem vagyok ennyire negatív , jópár párt ismerek a környezetben , akik nagyon harmonikusan élnek együtt évek óta , de mire megtaláltak egymást azért ők is lefutották ezeket a köröket , amiket fentebb írtam. 🙂

szept. 29. 12:43
 12/26 A kérdező kommentje:

11:

Én teljesen látom meg értem is amit írsz. A probléma az, hogy azok a fiúk akik csak szexelnének és nem néznek ki jól (nem tartoznak a tenyészbikák közé), azok parkolópályára kerülnek.

Szerintem azzal nincs baj, ha egy fiatal srác szexelni szeretne, de kapcsolatot még nem.

Nagyon szépen leírtad, hogy a csajok szépen kielégülnek könnyedén, egy átlagos fiúnak meg max egy kapcsolatba sikerül szexelnie.

Arról nem is beszélve, hogy ha nincs match, akkor meg semmi még ki se derülhet a fiú szándékairól.

De azt is írod, hogy a tenyészbikákat direkt kiszűröd.

Akkor már valóban nem értem, hogy hogy is van ez.

szept. 29. 13:35
 13/26 anonim ***** válasza:
9. Jót nevettem, könnyű párt találni. De milyet? A férfiak ha Zalán 0,5%-a alkalmas normális és szeretetteljes kapcsolatra. A többi önző, vagy egoista, esetlegesen lelkileg sérült és beteg..
szept. 29. 13:37
 14/26 anonim ***** válasza:

11es vagyok.

Valóban nincsen semmi gond azzal, ha valaki éppen olyan fázisában van az életének , hogy nem szeretne komoly kapcsolatot , de azért ezt is lehet normálisan / a másikat tiszteletben tartva csinálni. És pláne a húszas korosztályban nincsen ezzel semmi baj, ha nem élete párját keresi feltétlen valaki. Nem vagyok huszonéves (33 vagyok), tehát nálam a 30 alattiak alapból ki vannak szűrve és azok a példák amiket írtam megcsak nem is olyan férfiaktol jöttek , akik korrekt módon akar meg a profiljukra is kiteszik, hogy mit keresnek, hanem volt , aki konkrétan meg a házasság /csalad iránti igényét is hosszasan ecsetelte a leírásban. Volt meg jó pár éve alkalmi kapcsolatom egy sraccal , nagyon korrekt módon már a legelején megbeszéltük , hogy ez miről fog szólni , abszolut tiszteletben tartotta a hataraimat, nem éreztem magam ezáltal egyaltlan megalázva vagy kihasználva. Azt viszont , hogy ha én egyértelműen jelzem ,hogy erre nem vagyok vevő és nem ezt keresem (leirtam a profilban is) plusz ha elkezdtünk chatelni, ott is nyomatékosan elmondtam , hogy nekem ez nem és ennek ellenére kaptam a kéretlen sokszor durván határsértő üzeneteket , na azt tényleg nem ertem (nyilván ezeket az illetőket ezután azonnal tiltottam). És ne értsd félre , nem gondolom , hogy a férfiak nagyresze ilyen , de főleg az online társkereső sajnos ideális terep az ilyen típusú pasiknak na meg az olyan nőknek is akikről te írsz (a másikat csak kihasználó / pénztárcának használó /arrogans “nők”). A másik probléma meg amit fentebb írtam, hogy a “bőség zavara” miatt nem fognak energiát fektetni abba, akiben a legapróbb hibát felfedezik , és várnak a tökéletes következőre.

Bennem amúgy csak ez a 3-4 hónap tarskeresozes okozott egy csomó komplexust , úgyhogy inkább várok arra, hogy valakivel egyszer organikusan kialakuljon valami, minthogy mégegyszer ebbe energiát fektessek és azon kattogjak , hogy már megint miért tűnt el a másik /mit csináltam / biztos rosszul nézek ki vagy unalmas vagyok stb. Nyilván ez lehet az én sérülékenyebb önbizalmam, hogy nem tudtam ezt a helyén kezelni.

szept. 29. 14:36
 15/26 A kérdező kommentje:

oké, de még mindig nem tudtál választ adni arra, hogy a fiúk túlnyomó részének akkor miért nincs 1db match sem... na mindegy.

Az igazság az, hogy szerintem itt mindenki tudja a választ, csak kerülgeti a forró kását.

szept. 29. 14:44
 16/26 A kérdező kommentje:
Csak a legjobban kinéző srácokat húzzák be a csajok, persze, hogy dúslakodnak a lehetőségekben... Ha valami nem megy, akkor ott van 20 másik lány a tarsolyban.
szept. 29. 14:45
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

azért mert egy nő szelektívebb, pláne , ha komolyat akar. Amit férfi ismerősöktől hallok, az alapján egy pasi minden számára kicsit is KÜLSŐRE tetsző lányt jobbra fog húzni , sokszor a profil leírást meg sem nézve. Nem feltétlen arról van szó , hogy kizárólag a külsőleg leghelyesebb pasit fogja jobbra húzni , hanem figyel hatezer más dologra is. És ez szerintem pont azért van, mert amíg sok férfinak teljesen oké az alkalmi kapcsolat , és nem fogja zavarni , ha egy lány ilyen meg olyan amíg egy kicsit is jól néz ki, mert a szexre az pont elég, addig ha egy nő komolyat keres , akkor bizony lesznek olyan kriteriumok, amiken meg egy helyes pasi is simán fent akadhat. És ide ne irreális elvárásokat képzelj , de például húztam balra egy amúgy jóképű sracot szimplán azért , mert 200 km-re lakott tőlem. Vagy nálam sztornó az is, ha valaki az összes fotón valami pia előtt ül (harmincas korosztályról beszelek , nem bulizó huszasokrol). Vagy nagyon szimpi volt a fotó alapján , de a profil leírásában viszont nem. Az azért legyen már ertheto , ha egy átlag nő óvatosabban választ magának partnert komoly kapcsolatra. Szerintem azért éles különbség van aközött amit fentebb írtam meg aközött, ha valaki felszínes gold digger és tényleg csak a státusszal rendelkező alfakra hajt. Az a két pozitív példa amit írtam (ahol összejött a találkozó ), egyik se volt luxus autóval rendelkező gazdag vállalkozó , teljesen normalis átlagos srácok voltak. Nem a te tapasztalatod kerdojelezem meg, ne értsd félre , de ez nem ilyen fekete fehér ahogy látod.

Ezt lehet nem túl fairnek látni a te oldaladrol, ahogy ugyanúgy szar érzés a női oldalról azt hallani, hogy az egyetlen értéked a kulsod és harminc felett már temetheted magad vagy ha nem és esetleg van férjed az úgyis lepattan mellőled egy fiatalabb friss hús miatt.

szept. 29. 15:14
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
A különbség a nő és férfi között a tinderen, hogy a férfinak 0 match, a nőnek pedig ezer, viszont aközött VAN normális. A férfinak nincs esélye normális nőre, a nőnek viszont van, csak jól kell érte kiszűrnie az embereket.
szept. 29. 18:48
 19/26 anonim ***** válasza:
18. Azért ezt állítani eléggé gáz. Ez honnan jött? Ne már..
szept. 29. 22:33
 20/26 A kérdező kommentje:
Onnan jött, hogy csak ez a jellemző, ez az általános. A nők nem akarják ezt észrevenni.
szept. 29. 22:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!