Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozóm lesz egy lánnyal aki interneten nagyon keveset árult el magáról de mégis vonzónak találom valamiért, intelligens, némileg titokzatos. Ti mit csinálnátok hogy legjobban jöjjek ki a randiból? Én 38F ő 32N
Igazából nem kell, hogy legyen valami, mert mint többen is írták, és én is egyetértek vele, a randizás az még csak egy ismerkedés.
Ha ott folyton azt tapasztalod, hogy jé ezt én is így szoktam, jé ezt én is hasonlóan gondolom. A másikban nem értek egyet, de tudunk róla beszélni anélkül, hogy valaki "nyerne". Akkor egyre nagyobb a valószínűsége, hogy haladtok egymás felé, és lesz belőle valami.
Ha viszont inkább nem értetek egyet, inkább másmilyen a világnézet, mint egyforma, akkor bármennyire is szép, meg okos a másik, és még a fizikai vonzódás is 100%-ben meglehet, akkor sem fog működni.
Ő is, és te is az ismerkedés, a randik alatt eldönthetitek, hogy legyen-e valami, vagy nem.
Nem lesz időpocsékolás egy randi, csak azért mert nem illetek össze. Megismersz egy másik embert, egy másik világnézetet, és ezt esetleg a saját személyiségedbe is beépítheted, ha akarod, tehát ez csak pozitív. Minden randival tapasztaltabb leszel, ami elősegíti, hogy a későbbi randin helytállj.
Nem rossz dolog, hogy kapcsolatra vágysz, de ne úgy menj oda, hogy ez már el van döntve, hogy a lány a feleséged lesz, és ha ez mégsem így lenne, akkor tönkretették az életedet.
Megfogalmazom kicsit matekosabb módon, azt talán jobban megérted. Elmész egy randira, van 0,1% esélyed, hogy ő lesz a feleséged. Ez azt jelenti, hogy várhatóan 1000 randi alatt megtalálod a feleségedet. De mondjuk idővel a sok randi téged is fejleszt, megtanulod beleélni magadat mások helyzetébe, együttérző leszel stb. és mondjuk ez az esély 1%-ra nő. Viszont ekkor is várhatóan 100 randi alatt találod meg a feleséged. Ha úgy érzed, hogy ez az esély túl kicsi, illetve mivel nem biztos, hogy megtalálod a feleséged, már nincs értelme próbálkozni, akkor tényleg nincs értelme randiznod. Ha viszont ebben az esetben biztos, hogy nem találsz feleséget, míg ha próbálkozol, van rá esélyed.
De mint írtam, úgy is van értelme a randinak, ha az végül nem sikerül, ugyanis sok mindent tanulhatsz belőle. Láthatod, hogy mások hogy élik az életüket, és ez példát adhat neked, akár pozitív, akár negítív módon. Mindkettő hasznos. Tehát azt ajánlom, menj el a randira, de még ne azzal a céllal, hogy ő a feleséged legyen, hanem csak próbáld őt megismerni, és próbáld jól érezni magadat. Ha ez sikerült, akkor idővel elgondolkodhatsz azon, hogy többre vágysz ettől a lánytól, és idővel akár az eljegyzésig is eljuthattok.
Tehát nem baj, hogy házasságra vágysz, de ne feledd, ez egy folyamat, aminek csak a vége (bár ha a kapcsolatot szempontjából nézzük csak egy fordulópontja) a házasság. A folyamat pedig igazából a lényegi rész, ami miatt megéri az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!