Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha keveset keresek ezért nem merek ismerkedni, mit tegyek?
Nettó 240 ezret keresek, 26,5 évesen ezért nem merek ismerkedni.
Összefutottam egy volt lány sulistársammal, aki nevetve mondta cafatériával megvan neki a nettó 700 ezer Ft havonta. Ő vele együtt jártam mérnöki szakra, jó cégnél van jó fizuért, én megbuktam csak egy szakmunkás lettem. Mondta ,hogy ezzel fizummal ne is ismerkedjek. Ő kérdezett egyébként rá. Most ezzel mi a helyzet ezzel? Aki keveset keres az esélytelen a lányoknál?
Nekem még nem volt barátnőm eddig, ezért kérdezem.
26/F
"Mondta ,hogy ezzel fizummal ne is ismerkedjek."
Teljesen hihető történet. Egy pillantig sem merült fel bennem, hogy csak kitaláltad az egész sztorit. Kizártnak tartom, hogy valójában nincs is munkád, és otthon, unalmadban hülye kérdéseket írsz ki az oldalra.
Hát ha mindneáron a pénzeddel akarsz ismerkedni, akkor vagy keress többet, vagy ne ismerkedj.
Ha viszont nem a pénzeddel akarsz nőt ekresni... akkor ne azzal keress és problem solved.
Ezt a kamut apukám... XD
Milyen szakmunkás vagy te? Felvettek a műszakira és "megbuktál"?
Egy csöves szobafestő megkeres havi 8 kilót, ha kiváltja a maszekot. Villanyszerelő haverom kijár Németországba hétvégi melókra, csak abból van tisztán havi 2-5kilója. Már az autóipari beszállítók sori droidjai is megkapják a nettó 300-at, pedig az alatt már csak tanárok meg a mezőgazdasági munkások vannak pénzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!