Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha keveset keresek ezért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha keveset keresek ezért nem merek ismerkedni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nettó 240 ezret keresek, 26,5 évesen ezért nem merek ismerkedni.

Összefutottam egy volt lány sulistársammal, aki nevetve mondta cafatériával megvan neki a nettó 700 ezer Ft havonta. Ő vele együtt jártam mérnöki szakra, jó cégnél van jó fizuért, én megbuktam csak egy szakmunkás lettem. Mondta ,hogy ezzel fizummal ne is ismerkedjek. Ő kérdezett egyébként rá. Most ezzel mi a helyzet ezzel? Aki keveset keres az esélytelen a lányoknál?

Nekem még nem volt barátnőm eddig, ezért kérdezem.

26/F

jan. 12. 13:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Maradj egyedül.
jan. 12. 13:50
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

"Mondta ,hogy ezzel fizummal ne is ismerkedjek."

Teljesen hihető történet. Egy pillantig sem merült fel bennem, hogy csak kitaláltad az egész sztorit. Kizártnak tartom, hogy valójában nincs is munkád, és otthon, unalmadban hülye kérdéseket írsz ki az oldalra.

jan. 12. 13:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát ha mindneáron a pénzeddel akarsz ismerkedni, akkor vagy keress többet, vagy ne ismerkedj.

Ha viszont nem a pénzeddel akarsz nőt ekresni... akkor ne azzal keress és problem solved.

jan. 12. 14:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem találtam ki a kérdést, tényleg így van.
jan. 12. 14:16
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Ez egy bunkó, anyagias nő volt, ne is foglalkozz vele. Nyugodtan ismerkedj, sőt monstmár húzzál bele a dolgokba.
jan. 12. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezt a kamut apukám... XD

Milyen szakmunkás vagy te? Felvettek a műszakira és "megbuktál"?

Egy csöves szobafestő megkeres havi 8 kilót, ha kiváltja a maszekot. Villanyszerelő haverom kijár Németországba hétvégi melókra, csak abból van tisztán havi 2-5kilója. Már az autóipari beszállítók sori droidjai is megkapják a nettó 300-at, pedig az alatt már csak tanárok meg a mezőgazdasági munkások vannak pénzben.

jan. 12. 18:04
 7/11 anonim ***** válasza:
A normális nők nem azt nézik mennyit keresel. Ha beléd szeret vki, azért fog szeretni aki vagy. Ha meg veled van, pusztán a pénz miatt, akkor nem téged szeret. Vannak nők, akiknek ez a fontos, ki kell szűrni az ilyeneket, a normálisaknál nyugodtan próbálkozhatsz. ;)
jan. 12. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Na, azért a munkája is hozzátartozik ahhoz, aki, és aki a nyakába venne egy csövest, az nem szerelmes, inkább függő.
jan. 12. 18:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as, nem tudom, hogy te mennyit keresel, de az én szememben (és nő vagyok) az a csöves, akinek nincs háza, se munkája sőt céljai sincsenek arra vonatkozóan, hogy ezen változtasson. 240 nem sok, de meg lehet belőle élni. Manapság már nem csak a férfi feladata eltartani a családot, habár vitathatatlan,hogy nem árt, ha vmivel jobban keres, mint a nő (de ez inkább akkor válik fontossá, ha az édesanya otthon van a babával).
jan. 12. 20:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha 26, lassan 27 évesen nem volt még barátnőd, akkor itt elsősorban nem a fizetéseddel lesz a baj, ugyanis 18 éves korodig tanultál feltételezem, minimum, ugye? Na, 14-15 évesen már kezdődik az érdeklődés a másik nem iránt, tehát alsó hangon is minimum 4 éved volt arra, hogy összehozz egy kapcsolatot, de mint írtad, neked még soha nem volt. Itt fejben lesznek nagy gondok először is. A fizetés a te esetedben másodlagos.
jan. 12. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!