Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csomó pasi velem ismerkedni miért csak barátnő mellett akar? Csak én érek ennyire keveset?
Egyáltalán nem vagyok közönséges, de igénytelen sem vagyok. De sok pasi mégis barátnő mellett ír nekem, akik sokszor nem is néznek ki jobban külsőre, mint én. De amúgy emiatt is alacsony az önbizalmam, mert mások iránt mindig őszintén érdeklődnek a férfiak, és más mellett. Kicsit irigylem is ezeket a nőket, mert valójában ők kapnak meg mindent, a pasi velük mutatkozik mindenütt, míg nekem meg csak írni tudnak.
Az exem nekem más nő mellett írt, míg az új nőjével meg teljesen senki nélkül, tisztességen össze tudott jönni, sőt őt biztos szereti is, míg rám meg minden férfi csak tojik magasról.
Igazából nem tudom miért van ez. De szerintem ha azt szeretnéd hogy egyedülálló pasik érdeklődjenek irántad akkor azért tegyél is, pl. járj programokra vagy töltsd le a Tindert, ne csak várd a sült galambot hogy hátha valaki aki rád ír végre szingli lesz.
Amúgy meg ha pasi lennél még csak szexre sem kellenél senkinek, szóval ahhoz képest még mindig jobb a helyzeted mint egy átlag pasinak.
Mert félre akarnak kurni veled amiben partner is vagy mint írtad. Ha neked jó hogy harmadik legyél a te dolgod, de ha ennyi az önbecsülésed ne szàmíts normàlis pasira.
Én sem foglalkoznék olyannal akit csak úrítésre használtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!