Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytak már el azért, mert keveset foglalkoztál a barátnőddel?
Őszintén? Lehet b*nkón hangzik, de "otthoni" barátnőnek nincs értelme egyetem alatt. 3-5 évig hétvégente találkozni elég szar. Miközben a legszebb és legkapcsolatokkaltelibb (a szó nem létezik tudom, de remélem érted, mire gondolok) éveid mennek el olyan valaki miatt, akivel lehet aztán később amikor összeköltöztök kiderül, hogy képtelenség együtt élni. Mert ugye ebben a korban rengeteget változik, fejlődik az ember. Ideálisan ezt egy másik emberrel együtt teszi, és akkor jobb esetben összecsiszolódnak, kevésbé jó esetben pedig szakítanak, mert rájönnek nem megy együtt. Ti viszont a bartánőddel külön-külön fejlődtök, és lehet már a félév végén rá sem fogtok egymásra ismerni, mondván "nem ezzel az emberrel kezdtem el járni".
Aztán ott van ugye az egyetemi karriered. Mi van, ha az egyik tanárod lát benned fantáziát, és elhív egy TDK-s csapatba, amivel csak hétvégén lenne időd foglalkozni? Visszautasítanál egy jó lehetőséget, csak mert neked haza "kell" menned a barátnődhöz?
Esetleg lenne jó kis külföldi ösztöndíj, de nem, mert így is keveset látjátok egymást, hát még, ha elutazol?
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de szerintem az ég világon semmi nem szól ezen kapcsolat fenntartása mellett. Tapasztalatom is van ebben. Engem pl a végén már az is idegesített, hogy mindig írnom kellett neki az smseket, meg esténként beszéltünk neten keresztül és halálosan elegem volt, hogy a csoporttársaim már régen együtt vidámkodnak valahol benn a városban, nekem meg még fél órát a gép előtt kell ülnöm, mert azt beszéltük meg. Később amikor lett helyben barátnőm sokkal jobb volt, hogy csak fel kellett hívnom, hogy inkább menjünk már be a városba mondjuk filmnézés helyett, egy találkozó pedig fél órán belül létrejöhetett, ha mindketten ráértünk. Ég és föld a különbség, távkapcsolatnak a te élethelyzetedben semmi értelme.
Ahogy írtad csilliárd-milliárd új embert ismertél (és még mennyit fogsz!!!) meg, hidd el lesz aki közelebb van hozzád, és legalább olyan jól kijöttök, mint a mostani barátnőddel.
szerintem elég nyomós ok az elhagyásra, - de nem volt még ilyen tapasztalatom.
Ha jól értem, nem sokat tehetsz, ha más városban vagytok
Ha ez valami életreszóló különleges kapcsolat lenne a barátnőddel, akkor arra fókuszálnál, hogy hogyan tudnád minden szabadidőd rááldozni, akár más dolgokról való lemondással.
Persze nem baj, hogy nem így érzed, ez csak annyit jelent, hogy vannak nála fontosabb dolgok is számodra, így az elsővel kell egyet értenem. Akármit is teszel, előbb utóbb a kapcsolat rovására megy majd, valószínűleg valóban meg fogja unni a dolgot.
De amiatt ne idegeskedj, majd alakul, csak csináld azt amit szeretnél és ha idővel biztosan találkozol majd valakivel a sulid városában is, aki részese lehet az új életednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!