Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lány ritkán ír? És keveset?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány ritkán ír? És keveset?

Figyelt kérdés
Motoroztam és mindig intett egy csaj aztán felreálltam odamentem és elkértem az instáját a nevét meg kezet fogtunk. Aztán már 3 napja beszélünk. Bejövök neki ő is nekem. De viszont mikor írok van hogy 1-2 óránként ír vissza akkor is rövid válaszokat és nem nagyon kérdez, magától nem ír. Ez mitől van? Haverommal azt beszéltük, hogy nem írok neki aztán megvarjuk még ír magától. Szerintetek írna? Vagy nem jó ötlet ez? Mit tegyek? Lehet félénk? Nem mer írni vagy mi?

jún. 2. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
jún. 2. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
nekem a randipartnerem naponta 1x ír vissza xD 1-2 óráért mit meg nem adnék.
jún. 2. 17:42
 3/6 A kérdező kommentje:
1 es lehet😂😂
jún. 2. 17:43
 4/6 A kérdező kommentje:
2es hát akkor lehet offos nem? Miért csak egyszer ír
jún. 2. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, de hülye játszmázós haverod van neked is... NEM!

Ha akarsz a lánytól valamit, akkor hívd el, hívd fel, csinálj valamit, lépj! Írogatásnak semmi értelme...

jún. 2. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
39%
Mivel felnőtt nő ezért valószínűleg dolga van, emiatt nem tud rögtön visszaírni. Nincs annál idegesítőbb, kiábrándítóbb ha valaki azon hisztizik, hogy miért nem ír a másik.
jún. 2. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!