Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha a sok elutasítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a sok elutasítás miatt úgy döntöttem, hogy ezentúl randi előtt iszok "egy kis" alkoholt, hogy ne izguljak a helyszínen, lazábbnak tűnjek és több önbizalmat sugározzak?

Figyelt kérdés

szept. 22. 22:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%

Ha nagyon inni akarsz, csajozz olyan helyen, ahol nem tájidegen. De egy megbeszélt randi előtt úgy menni, az elég nagy red flag szerintem.

Az alkoholtól nem leszel egy laza, jókedvű, szikla szilárd önbizalommal rendelkező csávó, még ha úgy is látszana. Ez csak tüneti kezelés, a problémát csak úgy tudod megoldani, ha dolgozol magadon.

szept. 23. 00:34
 12/30 anonim ***** válasza:
57%
Gáz. Én nem szoktam inni, és simán megmondom, ki spicces.
szept. 23. 02:29
 13/30 anonim ***** válasza:

Lehet nem a legjobb ötlett!

Vagy önmagad vagy ne piás az biztos!!!!

Inkább találj ki valami mást amin tudd nevetni!

Sok sikert👍

szept. 23. 03:15
 14/30 anonim ***** válasza:
Xanaxra igyál
szept. 23. 05:13
 15/30 anonim ***** válasza:
50%

Nem hiszem, hogy egy pohár bor vagy egy feles annyira nagyon oldaná a gátlásokat. Ahhoz azért több kell. És igen, aki nem szokott inni, nem tudja kezelni a piás állapotot, annak csak ártani fog, ha hirtelen többet iszik.

Akkor már inkább szedj be valami egyéb cuccot, amitől ellazulsz és feloldódsz.

szept. 23. 06:21
 16/30 anonim ***** válasza:
Két laza pukk indica lehet jobban beadná amúgy.
szept. 23. 07:31
 17/30 anonim ***** válasza:
Ja, annyira laza lenne, hogy a randit is elfelejtené tőle.
szept. 23. 07:34
 18/30 anonim ***** válasza:
A nőnek kell innia ahhoz, hogy jobb képűnek lásson, nem neked.
szept. 23. 07:49
 19/30 anonim ***** válasza:
#17 Két puszitól csak az észlelés változik kicsit.
szept. 23. 07:54
 20/30 anonim ***** válasza:
93%
Ha én megérezném a pasin hogy első randira ittasan jött el, nem lenne második randi. Valahogy próbálj pia nélkül több bátorságot gyűjteni. Esetleg ha a randipartner is nyitott, igyatok meg egy pohár bort mindketten. De ne piásan érkezz a randira, szerintem az gáz.
szept. 23. 08:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!