Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elég a legtöbb nőnek egy átlag férfi ? (300 nettó, 180cm/90 kg)
Elég lehet, ha amúgy normális. A férjem 180 centi, mondjuk nem 90, hanem 75 kg. Tök átlagos, 350 körüli nettója van. Viszont bármiről tudok vele beszélgetni 15 év után is, figyel rám, nőnek érzem magam mellette. Én többet keresek, magasabb az iskolai végzettségem, többet értem el szakmailag, de ez nem zavart sosem, nem ezen múlik a dolog. Engem az anyagiak annyiban érdekelnek, hogy a kettőnk pénzét összerakva legyen elég egy normális életre. Hogy ebbe ki rak többet, az szerintem a 21. században lényegtelen.
Mindig leírom, mindig lepontoznak a pasik, de csak azoknak a férfiaknak múlik a pénztárcájukon a csajozás, akik mást nem tudnak felmutatni :)
igen a fizetés kérdés így egy baromság.
Soha nem volt szó arról, hogy mennyit keresek.
Nincs kiírva sehova, és őszintén szólván meg sem mondanám a konkrétat, de még nem kérdezték. Nincs is közük hozzá, sőt senkinek nincs. Max ha összeköltöznétek.
Csak annyit tud mindenki h mit dolgozik a másik.
Ti a fizutokkal indítotok??
Vagy ilyen instás divatribikkel ismerkedtek akiknél el tudom képzelni h ezaz első kérdés...??
9 vagyok
Nem irtam olyat, hogy a diplomasok iq-ja magasabb, de azt gondolom elismered, hogy azert tobb az ertelmes ember iskolazott korokben. Egyebkent ha csak egy papir a diploma, akkor te miert is nem tudtal csinalni egyet? Ott volt elotted is a lehetoseg.
Sosem kerdeztem egyik paromat sem, hogy mennyit keres, maguktol mondtak. De mivel konyvelokent tisztaban vagyok a berekkel ugy altalaban, ezert kb tudom, hogy milyen munkaval mennyit lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!