Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elég a legtöbb nőnek egy átlag férfi ? (300 nettó, 180cm/90 kg)
Egy kérdés: akik itt írnak, minden alkalommal a 2-3. találkozón vagy chaten 1 óra után megkérdik, mi a fizud?
Annyira fura nekem ez a szűrő, mintha ez lenne az első infok egyike, amit megtudnak a felek a másikról...
Nekem nincs semmi gondom a fizetési adatok kölcsönös megosztásával, de mindent a maga idejében, és azért ez nálam már a sok meg sokadik lépés lenne...
Én vagyok teljesen elütő és ma már a fizu a 3. kérdés, vagy mégis én látom "átlagosan" a kérdést, csak egyre többen anyagi alapon keresnek párt?
"Apuka vett egy lakást a lányának, meg autót, meg 28 éves koráig luxusban tartotta amig a lány tanult (pl egyetemen) és aztán rögtön ez lesz az elvárása oylanokkal szemben, akik nem jó körülmények közé születtek."
Ebben tévedsz. Magadra veszed az elvárásait, de te nem is vagy ott a választékban. Ő nem azt mondja, hogy te kellesz neki, HA hozod az anyagiakat. Alapból nem vagy számításban, mert neki mások az elvárásai.
Ha egy férfi barna hajú barátnőt akar, nem kezdek el fröcsögni, hogy 'akkor fessem barnára a hajam?!?!??'. Nem, akkor nem engem akar, mert szőkén soha nem voltam nála számításban.
Mások elvárásai nem rólad szólnak. Nem arról szól, hogy 'ezt teljesítsd', hanem arról, hogy 'alapból ez legyél'.
8, nem apukámon múlt, anyukám kereste meg a milliós összeget havonta és keresi a mai napig. Apám ugyanazt a 300-at hozta haza, érettségi nélkül szakmunkásként ami a kérdésben is szerepel és ennyivel ment nyugdíjba.
Anyukám ezzel szemben képezte magát, egyre jobb pozíciókba jutott és kihasznált minden lehetőséget az anyagi előmenetelhez. Utóbbi utat választottam én is.
22 éves koromig tanultam nappalin, államilag támogatott képzésen, majd munka mellett tettem le a mester diplomámat.
Szerintem nem földtől elrugaszkodott ragaszkodni a saját anyagi szinthez, életvitelhez akkor sem, ha az indulásom segítve volt. Éppen azért ragaszkodok hozzá, hogy a saját gyerekemet is jól tudjam majd indítani, ha ott tartunk.
Semmi lenézés nem volt abban, amit írtam, el nem tudom képzelni, mire fel jött a személyeskedés, de akkor már gondoltam tisztázom a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!