Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők közvetlen munkatárssal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők közvetlen munkatárssal ugye hogy semmilyen esetben nem mennek bele párkapcsolatba?

Figyelt kérdés
Közvetlen alatt azt értem hogy nem csak ugyanazon munkahelyen de egy irodában is dolgoztok.

szept. 20. 22:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Meg se születtem volna, ha igazad lenne. Munkahelyen ismerkedtek meg a szülei. Most lesz majd 40. évfordulójukat úgy számolom.
szept. 21. 07:04
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Simán belemennék, főleg mert már elmúltam 40 és helyén tudom kezelni a dolgokat.
szept. 21. 07:21
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
Haha, nálunk volt ilyen a cégnél, kb. fél évig kavartak pedig házas, gyerekes volt mindkettő. Gyakran bezárkóztak az irodájukba, meg mikor azt hitték, hogy senki sem látja, akkor smaciztak a növények között a folyosó végén stb. Aztán valamin jól összekaptak és véget ért a románc, azóta alig köszönnek egymásnak és kikönyörögték, hogy mással, azonos neműekkel lehessenek egy irodában. Azóta is mindenki rajtuk röhög a hátuk mögött, a pedig nőt különösen megveti a többi kollegina.
szept. 21. 07:22
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ.

Ha a munkahely főnyeremény és kicsi az esélye, hogy találok még egy ilyet, a férfi pedig nem vonz annyira, csak amolyan egye fene, egy esélyt kaphat, akkor nem mennék bele.

De ha a munkahely átlagos és simán találhatok hasonlót, és/vagy a férfi az a ritka kivétel, akivel tényleg minden működik, és akár valami komoly is lehet, akkor simán belemennék a kapcsolatba.

szept. 21. 07:23
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
Ha megfelel az ízlésemnek akkor nem akadály.
szept. 21. 08:11
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Mivel hatalmas ívben teszek rà,ki kit pusmog a hàtam mögött, illetve független emberként nem tartozom elszàmolàssal senki felé, így,ha az adott illető tényleg megfogna, plusz fordítva, ez pont nem lenne akadàly.
szept. 21. 12:52
 17/19 anonim ***** válasza:
83%

Dehogynem.

És ismerek is ilyen párt. Azóta boldog családban élnek, és egyikük sem gondolja azt, hogy jobb lett volna meg sem próbálni.

szept. 21. 14:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Én olyan nőt ismerek, aki a közvetlen, vele szemben levő asztalnál ülő kolléganője pasiját szerette el. A srác csak bejárt néha a barátnőjéhez, így jöttek össze. Ja, és a nő, aki elszerette a srácot, még házas volt. Szóval bármi megtörténhet.
szept. 21. 20:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem sajnos utasítottak el emiatt, hogy nem kezd munkatárssal....egy hét múlva másik Kollégával volt együtt... :D 36F
szept. 21. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!