Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkoztatja a munkatársaimat annyira, hogy van e barátnőm, mennyire gáz az életem?
Barátnő kérdésre, rendszerint azt mondom, nincs időm rájuk max csak hétvégén de akkor is lefoglalnak az otthoniak.
Az első barátnőm nem tudom nevezhetem e annak, 3 hétig taliztunk esténként és randiztunk. Ez 1,5 éve volt. Ő 16 volt akkor én 23
Közben lett jogosítványom és autóm. A munkám mellett vállaltam idős gondozást is, hétköznap mikor dolgozom reggel megyek, este jövök. Hétvégén kimosok magamra, bevásárolok, néha találkozok egyik volt osztálytársammal. (Legjobb haverom egyike volt).
Nem túl jó de ha dolgozni kell akkor dolgozni, nincs mese ez az élet rendje.
Anyagilag nem állok rosszul de a fizetés lehetne több.
Már kezdem unni a munkám néha kiakadok.
Ez kis szünet most jót tett.
Nyugi én 31 évesen érzem ugyanezt a munkám terén, plusz még ott a bizonytalanság, a gazdasági helyzet.
Bnőre nekem sincs időm, mert sokat ingázom. Szabadidőmben pedig örülök, ha nyugi van és nem látom el magam olyan plusz feladatokkal, mint a barátnő figyelmének és szeretetének folytonos szinten tartása.
A gyógyír az lenne, ha kirúgnának, mert jól keresek ahhoz, hogy ne keressek más munkát. Így viszont a jelen helyzetem ingerszegény, befásult, monoton. Szóval a munkaváltás lehetne egy gyógyír. Csak létezem, semmi célom.
Köszönöm a válaszokat! És buék. Előre is.
Már azon a szinten vagyok mikor, nem érdekel semmi. Nem vagyok boldog de szomorú se, amikor alszom és másnap felkelek akkor valahogy minden más. Napközben eszembe jutnak régi csalódások stb. emlékek.
Köszi neked is!
A munkára visszatérve sokat agyaltam azon, hogy mennyivel lenne más a helyzet egy új munkával.
Van az a szitu amikor munkában vagy és unod magad, de más szemszögből ha beleképzeled magad, az új munka mennyivel okozna számodra kielégülést? Talán ott is egy ideig-darabig. A munka rossz. Ezért munka. A boldogság keresése ezért talán nem egy új munkában keresendő, hanem valami extrémebb célban. Új szakma, pénzügyi tudás fejlesztése nagyobb jövedelemért, kreatív hobbi, ezeken kell agyalni inkább.
22 évesen ugyan ebben a helyzetben voltam.
Váltottam munkahelyet, minden megvàltozott körülöttem, es sokkal jobb lett.
Változtass az életeden
Mert nincs életük ezért ez a téma.
A legrosszabb amikor közben próbálkozol is, de nem jön össze és rengeteg csalódás ér, erre betalálnak egy ilyennel (pl. én így szoktam járni).
De nem kell velük foglalkozni, ha komolyan veszed akkor mások életéhez hasonlítod a sajátod, ami sose jó.
Közben nézd meg az ő nőjüket, állítom a felének egy elhízott és/vagy igénytelen nő (legalábbis nálunk ez a helyzet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!