Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjam az esküvői szertartásra a volt munkatársaimat, volt főnökömet?
Figyelt kérdés
Mai napig jó viszonyt ápolok velük, szoktam bejárni hozzájuk (azért váltottam, mert elköltöztünk Párommal- még lehet visszamegyek, ha hazaköltözünk - visszavesz a főnök, ő mondta hogy szeretettel vár vissza bármikor), egyik volt kolléganőm a lagziban is ott lesz.
A szertartás az étterem udvarán lesz (előtte, ugyancsak ott egy kis vendégvárás), maga a lagzi kicsi, 45-50 fős lesz.
2019. jan. 10. 22:47
1/7 anonim válasza:
Én meghívnám őket ebben az esetben.
2/7 anonim válasza:
Kicsi lagzira nem feltétlenül hívjam el őket. Attól is függ, hogy hányan vannak.
De igazából te tudod. Ha szeretnéd őket, hívd el őket.
3/7 anonim válasza:
Pár kérdést tegyél fel magadban az ő irányukból. Például, vajon kétségbeesés nélül tudni fogják-e maguktól, hogy mit illene nekik vinniük az esküvőtökre.
5/7 A kérdező kommentje:
Csak 3-4 emberről lenne szó, nem hívnám el az egész céget (90 fő). Ők azok, akik a közvetlen munkatársaim voltak 0-24ben,valamint a "kisfőnök"
2019. jan. 10. 23:36
6/7 anonim válasza:
"Például, vajon kétségbeesés nélül tudni fogják-e maguktól, hogy mit illene nekik vinniük az esküvőtökre."
Szertartásra nem kell vinni semmit.
7/7 anonim válasza:
Azokat az embereket hívd meg, akiket szívesen látnál ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!