Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjam a munkatársaimat az esküvőmre (szertartásra)?
Kb 20 fős a társaság.
Nem vagyok velük rosszban.
Mivel Szombathelyen dolgozok, de az esküvő otthon, Szegeden lesz, így komplikált a helyzet.
Szívesen látnám őket a szertartáson (a vacsi, lagzi szűk családi körben lesz csak), de így érdekes a dolgok.
Meghívjam őket így is, hogy csak a ceremóniára utazzák át az országot?
Illetve, ha igen, hogyan hívjam meg őket? 🤷🏻♀️
Komolyan, ez egy felnőtt nő kérdése, aki éppen most fog házasodni? :O
"Nem vagyok velük rosszban." = Tehát semleges a viszonyotok! DE azért szívesen látnád őket! MIÉRT?
Nem kötelező munkatársakat meghívni, plusz adsz nekik szállást? Hisz remélem nem várod el, hogy még a szertartás után még utazzanak ők haza.
Engem hívtak már meg kollégák esküvőre, de fel sem merülhetett, hogy ne bulizzunk együtt hajnalig.
A te ötleted nem túl nyerő.
Ne hívd meg, eszedbe se jusson, szerintem. Eleve csak a szertartásra gondolnád, és ilyen távolságból teljesen értelmetlen.Más lenne, ha ugyanabban a városban lenne, ahol dolgozol, akkor akinek éppen nincs jobb dolga aznap, megnézte Titeket a szertartáson.
Szerintem ne hívd őket, és ha valaki esetleg kérdezné, simán mondd azt, hogy Szegeden lesz. Ilyen távolságnál már fel sem merül bennük amúgy sem, hidd el.
Felesleges meghivni őket
Nem is nagyon szokás csak ha tényleg nagyon magyon joban szinte barati viszony van de akkor mar lakodalomba is hivjak oket
Meg ne essek felreertes
Sok olyan van h hol ezt szertartasra,valakit lakodalomba is hivnak
Es nagyon sokszor elofordul h nem vilagos a csak szertartas szo
ha megjelennek a lakodalomban nyokoghetsz nekik h bocsi de ide nem fertek el menjetek mar haza.
Kinos lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!