Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sokkal nehezebb a társkeresés a férfiak számára?

Figyelt kérdés

[link]

Érdemes megnézni a videót és még hozzáadni, hogy a férfinak villantania kell anyagilag és testileg is.Emellett okosnak kell lennie és szórakoztatónak mert ez a nők alap elvárása.

szept. 20. 15:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%

Így van 20-as. Imádtam mindig ezt a dumát, hogy a nő választ. Persze, a lehetőségek közül. De a férfinek ugyanúgy nem kell elmennie egy olyan nővel, aki nem tetszik neki.

Én fiatal koromban szépnek mondott nő voltam. Voltak plátói szerelmeim, soha nem jött össze. Nem éreztem azt soha, hogy én választottam volna. Mindig olyan férfiakkal jártam, aki engem kiválasztott. Persze volt, akivel nem akartam összejönni, ő hiába is akarta volna. De hogy én kiválaszthattam volna a nekem tetsző férfit? Felejtsd el.

okt. 4. 15:03
 22/23 A kérdező kommentje:

Az viszont igaz, hogy egy nőnek sokkal nagyobb választási lehetősége van mint egy férfinek.

Voltak jó korszakaim amikor a nők felajánlkoztak, de azok csak kalandok voltak és elő kellett adnom magamat.

Komoly kapcsolat terén mindig is szerencsétlen voltam. Aki nekem tetszett külsőleg, belsőleg annak én kevés voltam mindig. Ment a húzás, hogy hú, de oda vagy értem lehet, hogy lehet köztünk valami és a vége mindig ugyan az lett..

Bocsi, de meggondoltam magamat.. de ne legyél ideges.

Egyszer volt egy olyan is akit én választottam, de úgy, hogy lejjebb adtam az igényeimet.

Éreztem, hogy van, hogy szeret, de van, hogy egyáltalán nem szeret. Ez mindig attól függött, hogy azt mondtam e amit hallani akart vagy nem illetve, hogy milyen kedve volt.

Másfél év után kiderült, hogy végig hazudott nekem. Több fiúval lefeküdt, egy mániákus hazudozó volt. Mint kiderült az annyjától örökölte aki szintén. Az apja sem az volt akit úgy mutatott be, hogy az apja.. Nem volt cicababa, egy szende kis fiatal lány volt kinézetre. Sokan meg is lepődtek, hogy vele vagyok.

Szóval én választanék, ha a másik fél is nyitott lenne rá.

De engem is választott sok nő, de jellemzően azok akik nekem nem jöttek be és hiába is választott nem lett semmi.

okt. 7. 10:47
 23/23 anonim ***** válasza:
45%

"Az viszont igaz, hogy egy nőnek sokkal nagyobb választási lehetősége van mint egy férfinek."

"De engem is választott sok nő, de jellemzően azok akik nekem nem jöttek be és hiába is választott nem lett semmi."

Saját magadnak mondasz ellent. Mégis miért lenne több lehetősége egy nőnek?

Persze a nő is kezdeményezhet, választhat az őt körülvevő férfiak közül. De ahogy te is írod, ezekből elég ritkán lesz komoly kapcsolat. A férfiak az ilyen felkínálkozó nőket csak kalandnak tekintik. De igazán abba lesz szerelmes a férfi, akiért ő küzdött meg. Persze egy elkényelmesedett, félénk férfi állítja, hogy ez nem igaz, de ez tudományosan bebizonyított tény.

Ha egy férfi nagyon teper egy nő után, és egyébként nem ronda, és nem nagyon gázos, akkor jó esélye van megszerezni a nőt. Ha egy nő nagyon teper egy férfi után, akkor jó esélye lesz, hogy a férfi elkapja egy menetre, de hogy bele is szeressen? Hát, arra elég csekély az esély.

okt. 8. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!