Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy változott 30 után a társkeresés? Könnyebb, nehezebb?
Átmentem egy menőbb munkahelyre, többet keresek, van pénzem és időm frankó helyeken nyaralni.
Azóta sokkal jobban észrevesznek a nők, ez van.
Bár itt a Gyakorin mindig leírja pár idióta, lelakott, besértődött csaj, hogy 30-35-től a pasi haldokló vénember, de én is azt tapasztaltam, amit előttem írtak. Lett jobb meló, azzal pénz, és kinyíltak a lehetőségek.
És senki ne írja le, hogy nem kell pénz a csajozáshoz, mert azt kiröhögöm.
"30-35-től a pasi haldokló vénember"
szerintem csak rám gondolnak
Sokkal könnyebb lett 30 fölötti férfiként a csajozás. Egész egyszerűen lett piaci értékem, van érdeklődés irántam. Jóval magasabb a státuszom is és az anyagiak sokat számítanak. Így átlagos külsővel is tudok érvényesülni, amit eddig NEM tudtam, egyáltalán.
Szóval tényleg igaz az a híres (hírhedt) ábra, hogy a legtöbb férfinek bizony 30 évesen kezdődik egyáltalán a csajozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!