Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi változott azóta? 😉
15 éve csajoztam utoljára, mert feleség, mellett necces lett volna 😃
Nemrég váltunk békésen.
Kevés offline lehetőség ,havi talán 1 ha adódik.
Így mellette online ismerkedek.
Hát szánalmasan sikertelen módon.
Egy 42 ,éves, 168cm,kopaszodó, önmagára igényes, átlagos testalkatú, nagydumás pasi vagyok . Külsőre szerintem elviselhető kategória, igazából a személyiségemmel szoktam hódítani.
Saját ház, barátaim minden adott.
Sem a kreatív fotók, sem a frappáns bemutatkozó szöveg nem válik be.
Bevallom vonzódom a nálam fiatalabb hölgyekhez,de nem kitétel.
Tinderen az elhízott idősebb nők húznak jobbra 😁
FB társkeresőn meg mintha nem is leteznék 🙂
Hölgyek! Így 2023 ban mit vártok online?
Hogy, mivel nyissak ?
Vagy manapság már csak a sármos tiktokker kell?
Mi változott? A te életed, korod, háttered.
Szerintem nem a külsőd itt önmagában a probléma (168 cm, hát istenem, sok az alacsony nő, felesége is volt a kérdezőnek), hanem az, hogy nem a megfelelő helyen keresgélsz.
Nem tudom, mit takar pontosan a fiatalabb, de 25-30 éves fiatal nők azért nem elvált (esetleg gyerekes) 42 éves pasit keresnek, hanem velük egykorú, 30 körüli fiatal pasikat.
El kell fogadnod, hogy pár év múlva középkorú leszel, és inkább a 32-35 felettiek között keresgélni. Vagyis, ott keresel, ahol akarsz, csak attól te még nem leszek fiatalabb.
Nyilván a magasság kizár sok nőt, bár én alacsony vagyok (160cm) és alacsony a mostani párom is. (De volt 2M magas pasim is😅) És van egy nagyon alacsony kollegám, szerintem max 164-5cm, de olyan arca és teste van, huuuh, meg felesége 2 gyereke, szóval 168 cm-rel is van esély.
A kopaszodás is kizár pár csajszit, de ha mondjuk teljesen kopasz vagy és jól is áll, akkor nincs vele gond szerintem.
A fiatalabbakra ne nagyon pazarolj szerintem időt, mert nagyon kevés 20-as csajszi keres 40-es pasit. (Én 25 vagyok, szóval saját körből is ez a tapasztalat.) Van is 40 éves szingli ismerősöm, mert neki mindig a minimum 15 évvel fiatalabb nők jönnek be… ráadásul külsővel, illetve egzisztenciával sem tud kompenzálni.
Én is az elő ismerkedést ajánlanám. Bevásárlás közben, tánciskola, szórakozóhely, fesztiválok (nem csak sziget, EFOTT stb., hanem a kisebb tematikusak), színház, múzeum, sport közben, munkahelyen…persze nem kell teljesen leállni az online vonallal sem, de ott fontosak a jó képek és szöveg. Emellett szerintem kevés te korosztálybeli használja a Tindert, ők sokkal inkább FB, badoo, meg a többi régebbi társkeresőt pártolják.
Tinderen meg állítsd át a kor preferenciát, hogy neked ne dobáljon be idős nőket. Az elhízottal nehéz mit kezdeni, mert népbetegség kis hazánkban + sok nőnek van már gyereke, ami után ragadnak a plusz kilók egyesekre. (De lehet, hogy személyiségileg meg legalább olyan jó fej, mint te.)
Nem bántásként, de sokszor a pasik szerint jó képek meg szövegek teljesen más megítélést kapnak a nők szerint. Próbáld egy megbízható női ismerőssel átnézetni a profilodat.
Mivel nyiss? Szerintem mindegy. A lényeg, hogy önmagad legyél. Én próbáltam nőként is mindenféle trükköt, volt sok Tinder randim, kavarásom, beszélgetőpartnerem, kapcsolatom is, de egy vált be, akivel több éve vagyunk már együtt: ahol már az első üzenetben teljesen őszintén úgy válaszoltam, ahogy élőben tettem volna egy már ismerősnek.
Nem is igazan a te magassagoddal van a problema. 168 cm azert nem annyira alacsony,meg ha 158 lennel..
Probalj szemelyesen ismerkedni, ha az jobban megy es kozben probalkozz online is.
Csak ne add fel, altalaban akkor jon mikor mar nem is szamitasz ra.
8-as valaszolo, egyidosek vagyunk es az en 40+-os ismeroseim is egyertelmuen a fiatalabb nokre buknak es talalnak is es meg csak nem is a kopaszodasuk a legnagyobb problema..
Valamint amit en hallok folyton a barati tarsasagbol, hogy a 160cm idezem “ gyerektest, mintha a mellkasukbol nott volna a labuk, nincs hatuk, soha nem lesz olyan elvezheto, mint egy hosszu labu, szep hosszu hatu novel.”
Ami amugy meg az en szememben is nevetsegesen nez ki ha 160 centis es a megalacsonyabb nok a 2 meteres vagy akar egy 180 centis pasival jarnak. Szerintem nem latjatok ilyenkor magatokat, de tavolrol mint a torpe es az orias.
Amit mondani akartam, hogy lathatod hogy amennyi tarsasag, annyi kulonbozo velemeny. Nem mindenki bukik 25 evesen a 28 eves pasikra, de sokan keresnek idosebb pasit akinek mar van egzisztenciaja es nem csak vagy lesz belole valami, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!