Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi változott azóta? 😉
15 éve csajoztam utoljára, mert feleség, mellett necces lett volna 😃
Nemrég váltunk békésen.
Kevés offline lehetőség ,havi talán 1 ha adódik.
Így mellette online ismerkedek.
Hát szánalmasan sikertelen módon.
Egy 42 ,éves, 168cm,kopaszodó, önmagára igényes, átlagos testalkatú, nagydumás pasi vagyok . Külsőre szerintem elviselhető kategória, igazából a személyiségemmel szoktam hódítani.
Saját ház, barátaim minden adott.
Sem a kreatív fotók, sem a frappáns bemutatkozó szöveg nem válik be.
Bevallom vonzódom a nálam fiatalabb hölgyekhez,de nem kitétel.
Tinderen az elhízott idősebb nők húznak jobbra 😁
FB társkeresőn meg mintha nem is leteznék 🙂
Hölgyek! Így 2023 ban mit vártok online?
Hogy, mivel nyissak ?
Vagy manapság már csak a sármos tiktokker kell?
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
Sok jófej korrekt ember is írt hozzá.
Nos a fiatalabb alatt 30+ os nőt értek,nem 20+ ot.
A feleségem egy bő 10 essel volt fiatalabb.
Sportolok,3mm es kopasz (haj), borostás pasi vagyok.A vicces, közvetlen stílusommal hódítok, de mint írtam, kevés jelenleg az offline, de megoldom 🙂
Tök jó a korombéli nő, csak ők is, mint a fiatal társai, eltűnnek beszélgetés közben.
Szeretem a nőket, a "csaj" jelzőt,nem negatív értelemben használtam.
Csupán az online ismerkedés miatt írtam ide, valami elromlott ott.
Nem , nem vagyok gazdag, van házam, nincs hitel, köszi megvagyok 🙂
Nem értem, ha egy öregedő, apatestű férfira ráír egy azonos kategóriájú, öregedő, elhízott nő, az miért baj? Hiszen ugyanaz a kategória. Miért gondolod, hogy neked jobb járna, csak mert férfi vagy?
Ha a sportos, igényes nők tetszenek, akkor tessék neked is adni erre.
Nem feltétlenül. A nők sajnos sokkal rosszabbul öregednek, ami ellen nehezebb tenni, míg a férfiaknak sokkal kevesebbet kell tenni... sok esetben szerencsésebben öregszenek mint a nők.
Én nem egy fiatal nőtől hallottam, hogy tetszik neki pl, ahogy egy férfi elkezd őszülni.
Hagyjuk már, mondom ezt nőként. George Clooney esetleg sármos volt, mikor őszülni kezdett, az átlag magyar pasi nem.
És ahogy írta valaki, egyszerűen visszaköszön a valóság, 40 felett már senki nem várhatja, hogy olyan kapós legyen, mint 15 évvel azelőtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!