Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, mi változott azóta? 😉

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi változott azóta? 😉

Figyelt kérdés

15 éve csajoztam utoljára, mert feleség, mellett necces lett volna 😃

Nemrég váltunk békésen.

Kevés offline lehetőség ,havi talán 1 ha adódik.

Így mellette online ismerkedek.

Hát szánalmasan sikertelen módon.

Egy 42 ,éves, 168cm,kopaszodó, önmagára igényes, átlagos testalkatú, nagydumás pasi vagyok . Külsőre szerintem elviselhető kategória, igazából a személyiségemmel szoktam hódítani.

Saját ház, barátaim minden adott.

Sem a kreatív fotók, sem a frappáns bemutatkozó szöveg nem válik be.

Bevallom vonzódom a nálam fiatalabb hölgyekhez,de nem kitétel.

Tinderen az elhízott idősebb nők húznak jobbra 😁

FB társkeresőn meg mintha nem is leteznék 🙂

Hölgyek! Így 2023 ban mit vártok online?

Hogy, mivel nyissak ?

Vagy manapság már csak a sármos tiktokker kell?

2023. júl. 28. 04:41
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
62%
Te nem 168 magas vagy, hanem 168 alacsony. De nem gond, csak a kinézetedhez képes ígények vannak ám...vicces.
2023. júl. 28. 07:12
 12/46 anonim ***** válasza:
27%

Nekem van több olyan fiatal csaj ismerősöm, aki jóval idősebb pasival van, a korosztályuk nekik túl fiatal. Ráadásul van amelyiknek a barátja szintén kopaszodik, nem is túl sármos. És ott is inkább a belső tulajdonságok voltak amivel megfogta a lányt, azért vannak együtt, pedig a csaj tök jól néz ki. És amúgy köszönik, jól vannak, boldogok. :D

Lehet nyugodtan leszavazni, akinek ez nem tetszik, mondjuk ez elég gyerekes bosszú. ;) Attól hogy leszavazod a tény, még tény marad. :D

Lefogadom sok frusztrált nő szólogat be, meg szavaz le. Az ilyen inkább magán dolgozzon. Aki magával rendben van, nem fogja keresni, hogy az elfojtott indulatait melyik kérdezőn/válaszolón töltse ki.

2023. júl. 28. 07:32
 13/46 anonim ***** válasza:
86%

Tök mindegy, hogy kinek mi van az ismerősi körében.

Az tény, hogy matematikailsg is kizárt, hogy minden 40+ pasinak jusson 20+ nő, mert sokkal kevesebben vannak. Ráadásul mindenki rájuk hajt, tehát jóval magasabb a konkurencia.

Kérdező, az változott, hogy az online társkeresőknek leáldozott. Alig van fent nő, aki meg igen, az vagy talál nálad jobbat a tízszeres többletből, vagy olyan is, és neked se fog kelleni.

Vagy az offline lehetőségek számát növeled, vagy elfogadod, hogy számodra online párt találni olyan, mint nyerni a lottón. Egy háromtalálatossal is szerencsés vagy.

2023. júl. 28. 08:18
 14/46 anonim ***** válasza:
77%

A magasságod kiírod?

Vagy látszik a képeiden, hogy mennyire alacsony vagy?

2023. júl. 28. 08:27
 15/46 anonim ***** válasza:
11%
Hát szerintem meg nem tök mindegy, hogy mi van az ismerősi körben, mert valaki nem lát erre példát, más meg csomó ilyet lát maga körül. Simán lehet a kérdezőnek fiatal barátnője, sem a magasság, sem más dolog nem akadály. Én ezt látom, nem mindenki ezt nézi. Van akinek kifejezetten nem vonzó a barátja, de odavan érte, mert a belső tulajdonságai miatt szereti.
2023. júl. 28. 08:42
 16/46 anonim ***** válasza:
80%

"És ott is inkább a belső tulajdonságok voltak amivel megfogta a lányt, azért vannak együtt, pedig a csaj tök jól néz ki."

Ja, persze, belső tulajdonságok :D Vagy inkább a pénz meg az apakomplexus, írom ezt nőként.

Voltam 25 éves, tudom, hogy a többségnek akkor is baromi sok lett volt a 42 éves pasi, 1-2-t ismerek, akik ilyen idősebb pasikkal jöttek össze, na, nem a mentálisan százas lányok voltak azok.

Most 32 leszek, és kb. minden velem egykorú barátnőmnek, rokonomnak, utcabeli ismerősnek, meg a gyerek ovijából ismert anyukának olyan 35-40 közti férje van. Mindnek, 1-2 kivételével.

Ez nem azt jelenti, persze hogy a kérdező nem találhat magának 25 évest, akár meg is történhet, de meg kell értenie, hogy az átlag 25 éves nem nála majdnem 20 évvel idősebb átlagos pasik rá bukik. Meg 15 éve sem arra buktak.

2023. júl. 28. 09:23
 17/46 anonim ***** válasza:
81%

20-30 éves nőknél nyithatsz akárhogyan, egyszerűen túl idős vagy hozzájuk és azért a legtöbbje nem egy elvált emberrel akar összejönni. Én 33 éves vagyok, ez nálam is kizáró ok lenne.

Javaslom a veled egykorú, szintén elvált (vannak bőven) nőket és a személyes ismerkedést.

2023. júl. 28. 09:31
 18/46 anonim ***** válasza:
0%
Pedig van ilyen, nem is kevés. :)
2023. júl. 28. 09:48
 19/46 anonim ***** válasza:
24%

A mi cégünknél is minden második pasinak volt már fiatal barátnője, aki csinos, szőke, vékony, imád szexelni... Mondjuk tény, hogy ugyanazt az egy csajt adtàk körbe ötvenen.

2023. júl. 28. 09:55
 20/46 anonim ***** válasza:
33%
És?! Mit zavar, ha összejönnek? Ha boldogok, akkor hajrá. Senkinek semmi köze hozzá.
2023. júl. 28. 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!