Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex-kövér csajok, mennyiben változott az önbizalmatok, a pasikhoz hogyan viszonyultatok (és fordítva) miután lefogytatok?
Én ex-kövér fiú vagyok, de ha megenegeded válaszolok, mivel 40 kg-t fogytam és határozottan nagyobb lett az önbizalmam, fogyás után szinte teljesen megújultam (új frizura, öltözködés). Azt tapasztalom, hogy egyre többen észrevesznek, illetve akik korábban ismertek, gratulálnak az "átalakulásomhoz", ami nagyon jól esik. Emellett már én is bele merek nézni a tükörbe.
25/F
25F köszi a válaszod, én is gratulálok, le a kalappal.:) Hasonló pozitívumokat várok én is, remélem olyan ember nincs is, aki megbánta, hogy lefogyott. :))
23:00. Ez tulajdonképpen nem fogyókúra, hanem egészséges étkezés, sok mozgással. Eddig 3 hónap alatt 14 kilót sikerült fogynom, még hátra van kb. 17. Szóval elég sok. De amit az első válaszoló írt, ott találod meg még ennek az étrendileg fogyókúrás változatát is, lifetiltre ha rákeresel (blog), akkor megtalálod, csak mikor én ezt konkrétan kiírtam (a címet) egy válaszban, azonnal törölték, ami nagy kár. Szóval ott megtalálsz kb. mindent ami az egészséges fogyáshoz kell (illetve józan ésszel magadhoz tudod alakítani, hogy valóban egészséges legyen)
Van egy haverom, aki kemény futásos, súlyzós edzéssel már sikeresen leadott 14kg-ót, de még továbbra is fogyózik, szerintem ritka erős akarat, kitartá és munka kell hozzá, ezért csak tisztelni és becsülni tudom azokat, akik képesek lefogyni.
Én meg épp a másik véglet vagyok, aki hízni akar, nekem meg azért kell keményen megdolgoznom, hogy sikeresen felszedjek akár egy-két kilót is. A kondizással már sikerült 2kg-ót felszednem, úgyhogy ez reményt ad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!