Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre változott a társkereséshez a hozzáállásod az utóbbi 1 évben?
Figyelt kérdés
Lelkesebb vagy, sikeresebb, vagy lemondtál róla, kedvetlen vagy és csalódott?2022. febr. 4. 09:28
1/9 anonim válasza:
Már feladtam hogy nagy átütő sikert érjek el vadidegenekkel. Csak egy nyitott lehetőségként marad. Már csak a közvetlen ismeretségi körömben próbálkozok a szingli nőknél.
2/9 anonim válasza:
Már nem keresek társat, mert 1 éve megtaláltam és boldog vagyok.
3/9 anonim válasza:
3 hónap híján 8 éve vagyok egyedülálló. Max. annyi változott, hogy lemondóbb, beletörődőbb lettem. Persze frusztrál a szexhiány, ezt leszámítva azonban úgy vagyok vele, hogy akárhogy is "fáj", ez így van rendben; teljesen érthető, hogy egy ilyen nő nem kell, hisz tele a világ szép, csinos, értelmes, szórakoztató, kellemes társaságot biztosító nőkkel, kizárólag velük érdemes foglalkozni. 31 leszek nyáron, én már így maradok, míg élek.
4/9 anonim válasza:
Már feladtam a társkeresését, de kb. egy éve megismerkedtem egy csodálatos
nálam fiatalabb csajjal akivel bár össze nem jöttem, de reményt adott, hogy találhatok valakit, annak ellenére hogy lassan 40 leszek. Azóta megjött az önbizalmam, fejlesztettem magam és újra ismerkedem változó sikerrel. Néha még visszazuhanok a marcangoló depresszióba és önsajnálatba de szerencsére egyre ritkábban.
5/9 anonim válasza:
kiderült, hogy nem csak a nők nem bírnak engem, én se őket
úgyhogy elengedtem
6/9 anonim válasza:
Nekem nem változott - aktívan nem kerestem, olyan megfontolásból, hogy ameddig magamat nem teszem rendbe, addig nem szeretnék. Ha jön magától, oké, ha nem, akkor még fejlesztek magamon (külsőre-belsőre is).
7/9 anonim válasza:
Össze akartam jönni egy csajjal, de férjhez ment, aztán addig próbálkoztam társkeresőzni, míg végül úgy döntöttem, tovább hajtok a férjes csajra... magasan van a mércém :)
31/F
8/9 anonim válasza:
Ugyanolyan, pedig egy éve komoly kapcsolatban voltam, most pedig egyedülálló vagyok. Sőt, örülök neki, hogy újra szabad lehetek és nem is szeretnék egy darabig elköteleződni.
9/9 anonim válasza:
Kezdek nagyon belefáradni. Ez csak azoknak a nőknek való, akik reggel szeretik a napot idegen pasik nyálcsorgatásával indítani. Megvárom míg szembejön magától valahol ahol nem számítok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!