Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinteséggel és empatikus hozzáállással tényleg csak selejt lehetek férfiként?
Sokszor hallom és egyre több helyen olvasom, hogy a nőknek a szexuális vonzalmát a g...ciség indítja be. Nem kell sittes, drogos rosszfiúnak lenni, de valami patkányságnak kell benned lenni.
Én ilyen nem tudok lenni és nem tudom mi a sikertelenségem oka, de valószínűleg ez, hiszen
- sportolok
- van stabil állásom, megtakarításom
- van budapesti saját lakásom
- mindig figyelembe veszem a másik fél igényét
Mégis azt tapasztalom, hogy csak szórakozásra, unaloműzésre kellek, nemhogy B, hanem Zs tervnek vagyok csak alkalmas.
Szerinted ezek miatt vagy ekkora főnyeremény?
Valami gond csak lehet ott.
Lehetsz te bármekkora patkány, undorító féreg férfiként, a legnagyobb "bűn" ha unalmasnak, jófiúnak könyvelnek el. De ez nem jelenti azt, hogy egy baromnak kell lenni.
A nők vágynak az "izgalomra" a "balhéra", a folyamatos feszültség igényük. Ha megnyugvás van egy kapcsolatban akkor azt úgy érzékelik, hogy ellaposodott, nem izgalmas, nem történik semmi. Hiába szervezel te akármennyi programot, hozod le a csillagokat, ha nincs komoly "feszültség" baßhatod az egészet...
Szóval nem rosszfiúnak kell lenni, hanem izgalmasnak, sejtelmesnek. Mindig kell csinálni valami olyan dolgot, ami teljesen ellentétes személyiségeddel (azzal amit a nő megszokott).
Annyira irritálnak az ilyen elqrt kérdések...🤦♂️
Na ide figyelj hapsikám! Megmondom én neked, mi a lényeg. A világon nem jófiúk és rosszfiúk vannak, hanem VONZÓAK és NEM VONZÓAK.
Aki vonzó férfi, az lehet akármilyen, úgyis kap nőt. Szerinted mondjuk egy gazdag, jóképű sármos vonzó orvos, aki embereket gyógyít, és havonta adományozik állatmenhelynek, valamint időnként önkénteskedik az árvaháznak - az szerinted nem kap nőt, csak mert jófiú?!?!
FRANCOKAT! A természetes vonzereje és az egzisztenciális szintje miatt rá fognak gerjedni a nők százszámra!
És fordítva is:
Az alacsony, csúnyácska Panel Józsi, az árufeltöltő hiába fog "rosszfiúként" viselkedni - a nők úgyanúgy elutasítják majd; csak hozzá még egy bunkó kis nyomorultnak is fogják tartani.
Következtetés:
Legyél vonzó és pénzes. Utána már úgy viselkedhetsz, ahogy csak akarsz, mert mindenképpen lesz nőd.
Hogy még ennyire alapdolgokat is magyarázni kell... 🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!