Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, sértőnek érzitek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, sértőnek érzitek, ha egy alacsony pasi bepróbálkozik nálatok?

Figyelt kérdés
Felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért gondolja egy ilyen szánalmas férfiutánzat, hogy esélye lehet nálatok. Akár az is felmerülhet, hogy valami hiba van veletek, rossz a frizura, előnytelen a ruha vagy ilyesmi.

szept. 20. 00:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Több tiszteletet az alacsony fèrfiaknak: van köztük szerelő, tanàr, bankàr, postàs, pèk, mesterember, amik nèlkûl ti magas nők nem boldogulnàtok. Most mègis ùgy beszèltek ròluk, mint akiket emberszàmba sem kell venni, selejtek. Gondolkozzatok, mielőtt megnyilvànultok.
szept. 20. 20:20
 22/30 anonim ***** válasza:
79%

Nem érzem sértőnek, miért érezném annak? Legfeljebb meglepne, mert nálam alacsonyabb férfitól többször kaptam beszólást, hogy röhejesen magas vagyok nő létemre (178 centi vagyok), de ennyi.

Mivel van párom, ezért udvariasan, de elutasítanám, akárcsak bárki mást. Ha ezután is bepróbálkozna, akkor már bunkóbb lennék.

Kérdező, nem tudom, hogy mi bajod az alacsonyabb férfiakkal, de hányingerkeltő már maga a kérdés is. Mégis mi az, hogy "férfiutánzat"? Basszus, te nem vagy normális.

szept. 20. 20:46
 23/30 anonim ***** válasza:
7%
A komplexusos, bugris törpék törpillánál próbálkozzanak, a normális nőket pedig hagyják békén!
szept. 20. 21:26
 24/30 anonim ***** válasza:
23: az a baj, hogy nekik is 185+-os pasi kell.
szept. 20. 21:29
 25/30 A kérdező kommentje:

21, 22: angol nyelven "manlet" vagyis "emberke" kifejezéssel szokták illetni a mélynövésű pasikat.

Próbálják játszani az igazi férfit, miközben szánalmasak és nevetségesek.

szept. 20. 21:43
 26/30 anonim ***** válasza:
62%

Miért lenne baj? A magas pasik szexik.

Most halottam először ezt a manletet, és használni fogom, köszi.

szept. 20. 21:45
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom elképzelni hogy miért vagyunk férfiutánzatok azért amiről nem tehetünk, te biztos egy 190 cm magas fiú vagy DE PÁR EMBER NEVÉT SOHA NE FELEJSD EL AKIK TE SZERINTED ALACSONYSÁGUK MIATT NEM IGAZI FÉRFIAK!!!!

Vlagyimir Putyin(165cm)

Joszif Sztálin (168cm)

Adolf Hitler(172cm)

Francisko Franco(163cm)

Ezek az emberek törpenövésük miatt lettek gúnyolva és mindenki ismeri ezeket a "férfi utánzatokat"

Alacsonyságukhoz meglepő agresszívitás is párosult,

Miközben egy magas ember

Joe Biden(182cm) egy gyenge jellemtelen ember!!

okt. 5. 19:08
 28/30 anonim ***** válasza:
45%
27: ja, agresszív kis pattogó nikkelbolhák, akik véletlenül túl sok hatalmat kaptak. Az Orsós-vezérrel az élen.
okt. 5. 19:19
 29/30 anonim ***** válasza:
Azért kellett nekik mert kompenzálták a kicsi nővésűket. Ha nem érték volna őket támadások a magasságuk miatt akkor fele bagázst nem is ismernénk.
okt. 5. 19:38
 30/30 anonim ***** válasza:
27%

Putyin, Hitler jellemes szerinted? Jézus gyere le... és attól nem lesz vki jellemtelen, hogy nem egy vagdalkozó agresszív ember, aki mindenkit le akar öletni, aki nem hozzá hasonlít.

Nekem ezek a komplexusos, agresszív emberek nem férfiasak. Ellenben ismerek más alacsony férfit, aki az.

okt. 7. 11:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!